Un model OnlyFans câștigă aproximativ 200.000 de dolari pe lună. Religia tinerei nu interferează cu cariera

03.06.2022, 20:15

Un model OnlyFans din Connecticut a vorbit despre cariera ei si a declarat că ajuns să facă sute de mii pe OnlyFans și despre cum își menține credința creștină puternică. Modelul OnlyFans câștigă aproximativ 200.000 de dolari pe lună. „Unii fani mi-au cerut să le trimit borcane pline cu apa mea uzată de la baie, ca să o poată bea”.

Potrivit The Daily Mail, modelul OnlyFans, Lindsay Capuano, în vârstă de 22 de ani, a vorbit despre gândurile ei despre carieră și credința ei și despre modul în care crede că acestea se intersectează.

Ea a explicat: „Dumnezeu te va iubi indiferent de ce – asta am fost învățat în casa mea, la școală și la biserică”, potrivit dailystar.co.uk.

Religia ei nu interferează cu cariera

„Mă rog în fiecare noapte. Mă rog pentru tot ceea ce simt că am nevoie până în ziua aceea. Mă rog pentru familia mea, pentru fanii mei, pentru mine.”

Lindsay împărtășește imagini  în lenjerie intimă pe Instagram, dar insistă că religia ei nu interferează cu cariera ei.

Modelul Christian OnlyFans câștigă aproximativ 200.000 de dolari pe lună

Modelul Christian OnlyFans câștigă aproximativ 200.000 de dolari pe lună din platforma de creare de conținut populară printre modelele pentru adulți, precum și menținerea unei pagini de carieră pe Instagram activă cu peste două milioane de urmăritori.

Capuano a explicat că a fost crescută într-o gospodărie devotată, dar părinții ei îi susțin cariera.

Părinții mei susțin orice alegere fac. Ei au fost mereu așa. Sunt atât de mândri de mine, sărbătorim de fiecare dată când ajung la un milion de urmăritori pe Instagram”, a spus ea, a raportat The Daily Star.

„Sunt binecuvântată să am familia pe care o am. Știu că mulți părinți nu sunt la fel de acceptați ca ai mei, așa că mă consider foarte norocos.”

TheBlaze a remarcat că modelul de carieră Christian OnlyFans a avut o carieră anterioară lucrând într-o grădiniță, dar a lăsat-o în urmă pentru jobul mult mai profitabil.

Ea a remarcat că unii dintre fanii ei individuali de pe platformă îi oferă un bacșiș între 1.000 și 3.000 de dolari pe zi. Capuano a spus că mulți dintre fanii ei – sau, așa cum se referă ea la ei, „fani uimitori” – îi lasă deseori un bacșiș între 1.000 și 3.000 de dolari pe zi.

Modelul Christian OnlyFans a vorbit și despre modul în care cariera ei a primit solicitări adesea ciudate din partea fanilor ei, pe care le refuză.

„Unii fani mi-au cerut să le trimit borcane pline cu apa mea uzată de la baie, ca să o poată bea”, menționând că unele dintre cererile ciudate îi ajută la stima de sine.

„De fapt, mă face să mă simt mai sexy și mai încrezătoare pentru că îmi iau personal toate feedback-urile pozitive pe care le primesc de la fanii mei. Un compliment original și original drăguț mă ajută foarte mult.”

 

citește și...