Un model OnlyFans în vârstă de 54 de ani explică de ce bărbații o iubesc. ”M-au inspirat femeile care câștigau 120.000 de lire sterline pe lună”

17.05.2022, 15:18

O femeie în vârstă de 54 de ani care pretinde că este unul dintre modelele OnlyFans cu cele mai mari câștiguri a scris o carte despre cum bărbații mai tineri pot obține o femeie mai în vârstă. Modelul OnlyFams Elaina St James a scris cartea How to Date Hot Older Women pentru a ajuta bărbații să găsească o femeie ca ea.

Elaina are abonați bărbați OnlyFans din toată lumea, de obicei cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, dar unii chiar de la 19 ani. În primele opt luni, a câștigat o sumă de peste șase cifre și în prezent câștigă aproximativ 12.000 de lire sterline pe lună.

Are 156.000 de urmăritori pe Instagram, 57.000 pe Twitter și 145.000 pe TikTok. Ea susține, de asemenea, că se află în top 1% dintre modele de pe OnlyFans, potrivit wales.co.uk.

Starul OnlyFans, în vârstă de 54 de ani, explică de ce bărbații o iubesc

„De obicei sunt tineri de 24, 25 de ani cărora le place ideea unei femei mai în vârstă”, a spus mama singură. „Au tot spus: „Mi-ar plăcea să fiu într-o relație cu o femeie mai în vârstă. Mi-am dat seama că ar trebui să scriu o carte despre asta, așa că am făcut-o.”

Când a început pe Onlyfans, a fost surprinsă de cât de mult tinerii o adorau. „Le place și acesta este un mesaj pentru fiecare femeie care se simte ciudat în privința sânilor lăsați”, a spus ea.

”M-au inspirat femeile care câștigau 120.000 de lire sterline pe lună”

Elaina a decis să devină model pe internet în urmă cu un an după ce a văzut cât de bine se descurcă ceilalți. „Pe vremea aceea, lucram la un birou și abia mă  întretineam ca mamă singură”, a spus ea.

„Am văzut două articole de știri despre femei care erau aproape de vârsta mea, care nu aveau corpuri perfecte și care erau pe OnlyFans. Au fost femei care făceau  120.000 de lire sterline pe lună și m-am gândit că dacă aș putea câștiga 10% din suma respectivă,  asta ar schimba viața.”

„Primii doi abonați pe care i-am avut pe OnlyFans aveau 28 și 29 de ani?” ea a spus.

Ea spune că unul dintre motivele pentru care este atât de iubită este că bărbații pot spune că se distrează cu conținutul pe care îl creează.

„Cheia principală pentru mine este că mă distram și băieții puteau să spună că mă distrez pentru că zâmbeam. Oricine se uită la camera de filmat, știe că mă distrez”.

citește și...