Un model OnlyFans a devenit milionar din „sexting”. Cum a câștigat „Regina sexting-ului” aproximativ 2 milioane de dolari

21.06.2022, 14:22

Faceți cunoștință cu modelul OnlyFans care a câștigat 2 milioane de dolari din sexting – și a scris o carte plină de sfaturi despre cum să o faceți. „Regina sexting-ului”, Amber Sweetheart, în vârstă de 35 de ani, a scris „The Sexting Bible: Amber Sweetheart Version”, pentru a oferi cititorilor informații despre SMS-urile erotice.

Un sexting este un mesaj text format din mesaje, fotografii sau videoclipuri explicite din punct de vedere sexual. Amber, care a câștigat până acum 2 milioane de dolari, consideră că acestea sunt o modalitate excelentă de a crea intimitate.

„Sexting-ul este distractiv, este ceva ce oamenii ar trebui să învețe cum să o facă”, a spus antreprenorul din Stockholm, Suedia.  Suntem atât de atașați de telefoanele noastre de ce să nu-l folosim și pentru distracție? Cred că sexting-ul, mai ales în timpul pandemiei, a fost o modalitate fabuloasă de a avea o anumită intimitate la telefon atunci când nu poți fi cu o persoană”, potrivit dailystar.co.uk.

Amber a câștigat aproximativ 2 milioane de dolari

Majoritatea clienților ei sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 de ani din SUA și poate face schimb de mesaje intime cu ei în engleză, spaniolă sau suedeză.

Amber petrece în jur de cinci până la opt ore online și are aproximativ 10 clienți obișnuiți, pe care îi numește „prieteni”.

”Dacă ne-am putea întâlni, ar fi o relație reală”

„Vorbesc cu ei aproape în fiecare zi. Știu totul despre viața lor și ei știu totul despre a mea. Dacă ne-am putea întâlni, ar fi o relație reală. Cred că poți dezvolta sentimente fără a fi nevoie să te întâlnești fizic pentru că îmi pasă profund.”

Deși are relații intime online, lui Amber îi este greu să aibă același lucru în viața reală. „Am observat că băieții sunt intimidați de mine, nu doar de aspect, ci și de succes.”

Și plănuiește să-și transforme succesul în alte oportunități de afaceri.

„Următorul pas este o linie de îmbrăcăminte și o companie de producție, care se va numi Sweetheart Productions”, a spus ea.”

Sfatul ei pentru oricine dorește să se angajeze profesional în sexting este să fie atent.

„Fii foarte atent la fanii pe care îi ai. Încerc să fiu atentă la băieții care se alătură paginii mele și să îi cunosc mai întâi.”

citește și...