Persoanele fără adăpost care s-au înscris pe OnlyFans și acum câștigă o avere. Cum arată tânăra care câștigă o sumă cu șase cifre

14.06.2022, 18:05

Și-au transformat viața vânzând poze și videoclipuri sexy cu ei înșiși pe site-ul popular pentru adulți OnlyFans, iar abonații lor pur și simplu nu se pot sătura de ele Site-ul pentru adulți OnlyFans le-a permis multora să facă o avere din carnea lor online. OnlyFans a plătit peste 600 de milioane de dolari (aproximativ 432 de milioane de lire sterline) colaboratorilor săi de la înființarea sa în 2016, inspirând oameni din toate categoriile sociale să vândă imagini și videoclipuri sexy abonaților din întreaga lume.

În unele cazuri, site-ul a ajutat chiar să schimbe viețile creatorilor săi – transformându-i în cel mai scurt timp.

OnlyFans a ajutat-o pe Cleaner să-și transforme viața Toni Camille – era o persoană fără adăpost înainte de a ajunge faimoasă pe rețelele de socializare. Toni, din Cardiff, Țara Galilor, era chelneriță și făcea curățenie prin case, potrivit dailystar.co.uk.

O persoană fără adăpost câștigă zeci de mii de euro pe OnlyFans

Dar o întâlnire întâmplătoare cu un fotograf independent i-a schimbat viața pentru totdeauna și ea a început să-și creeze un număr de urmăritori pe Instagram și YouTube – înainte de a se muta pe site-ul cu abonament numai pentru adulți.

Toni le  fanilor cu puțin peste 12 de dolari pe lună (aproximativ 9 GBP) pentru a-și publica postările pline de viață – având în vedere că are peste 162.000 de aprecieri pe platformă – echivalează cu o mulțime de bani.

 

 

 

Dormea pe canapelele prietenilor

Între timp, mama singură din Nottingham, Ava Grace, a schimbat somnul de pe canapelele prietenilor și acum are un stil de viață de milionar.

Tânăra de 29 de ani câștigă acum un salariu cu șase cifre vânzând fotografii și videoclipuri nud cu ea însăși pe OnlyFans, toate acestea i-au permis recent să cumpere o casă nouă de 250.000 de lire sterline și să se bucure de o vacanță de 15.000 de lire sterline.

Și, după ce acum și-a „dedicat viața” site-ului, ea a recunoscut că se trezește la 5 dimineața în majoritatea zilelor pentru a prinde piața americană.

O altă femeie fără adăpost și-a făcut loc în industria divertismentului pentru adulți

O altă poveste este cea a lui CJ Miles din Filipine, care a rămas fără adăpost la vârsta de doar 13 ani. Femeia a susținut că inițial câștiga doar 76 de lire sterline pe lună în serviciul ei de IT și locuia într-un cămin cu paturi supraetajate împreună cu alte 12 fete.

În cele din urmă, ea s-a mutat în Statele Unite și, după ce a împărtășit fotografii pe MySpace, și-a făcut loc în industria divertismentului pentru adulți prin clubul Spearmint Rhino din Las Vegas, unde a obținut un concert ca stripteuză.

Faptul că primul proprietar al lui OnlyFans, BiIl Fox, a devenit un mare fan al postărilor ei anterioare, de asemenea, a ajutat-o, deoarece el a încurajat-o să se concentreze pe a-și câștiga existența dând totul abonaților online.

Acum, angajând propria echipă de personal, ea a spus că își poate întreține întreaga familie, inclusiv să-și înscrie  fratele, sora și toți nepoții ei la facultate.

citește și...