Un leu a devenit faimos după ce îngrijitorii unui parc zoo i-au făcut breton

01.06.2022, 15:09

Un leu cu breton a devenit faimos la Grădina Zoologică Guangzhou din China de Sud, duminică. Leul alb s-a schimbat de la anterioară coafură afro la a avea un breton. Internauții bănuiesc că cineva din grădina zoologică i-a tuns leul pentru a-l face să arate diferit. „Nu am îndrăznit niciodată să-i tundem părul”, un lucrător al grădinii zoologice, potrivit mai multor rapoarte. „Coafura leului se va schimba în cele din urmă”, au spus ei.

Imaginile masculului leu cu coafura lui ciudată de la Grădina Zoologică din Guangzhou au devenit virale după ce au fost postate pe rețelele sociale chineze. Pisica feroce pe nume Hanghang a devenit un trend și nu este greu de înțeles de ce.

Săptămâna trecută, un vizitator al grădinii zoologice a făcut fotografiile și le-a postat inițial pe pagina ei Little Red Book (Xiaohongshu). De atunci, fotografiile au fost redistribuite pe scară largă online.

 Imaginile au stârnit controverse

„Mor de râs din cauza leului de la Grădina Zoologică din Guangzhou. Cine i-a tuns părul!!!”, arătau fotografiile subtitrate.

După ce imaginile au devenit virale, autoritățile grădinii zoologice au fost îndemnate să nege acuzațiile potrivit cărora i-ar fi dat leului tunsoarea neobișnuită.

Coama s-ar fi redus din cauza umidității ridicate din atmosferă

„Nu am îndrăznit niciodată să-i tundem părul”, un lucrător al grădinii zoologice, potrivit mai multor rapoarte. „Coafura leului se va schimba în cele din urmă”, au spus ei.

Muncitorul a spus că părul lui Hanghang crește natural și este periat cu ajutorul vântului. Ei au adăugat că motivul coafurii contondente este că umiditatea din Guangzhou este ridicată, astfel încât părul îi cădea.

“La grădina zoologică nu există un program de coafură și nu îndrăznim să tundem părul unui leu. Se poate spune că el a ‘proiectat’ el însuși coafura”, a explicat membrul personalului.

Mulți utilizatori de rețele sociale din China au văzut latura amuzantă a întregii povești.

„Oricât de ciudat ar părea, vreau să învăț cum să-mi aranjez părul la fel”, a glumit un utilizator.

 

citește și...