O fostă profesoară de istorie câștigă 150.000 de lire sterline pe lună pe OnlyFans. Tânăra a vrut să se sinucidă în adolescență: „Am fost numită urâtă”

10.12.2021, 17:07

O fostă profesoară de istorie a povestit cum a trecut de la starea de „epuizată și plânsă” în fiecare seară, lucrând în cluburi de striptease, la câștigarea a 150.000 de lire sterline pe lună.

Monica Huldt și-a găsit faima pe Instagram și astăzi este milionară.Dar nu a fost întotdeauna așa.

Frumusețea suedeză a crescut fiind hărțuită de alți copii, declanșând o lungă luptă cu bulimia și dismorfia corporală, potrivit DailyStar.

Monica Huldt a fost supusă unor abuzuri xenofobe

Până la începutul adolescenței, batjocurile crude asupra aspectului ei au declanșat o obsesie în ea, ducând la dismorfie corporală. Mai înspăimântătoare a fost bulimia care a urmat.

„M-am gândit că dacă aș slăbi aș fi mai dezirabilă și ei ar vrea să-mi fie prieteni. Am fost numită urată atât de mult încât am crezut că sunt și că nu voi întâlni pe nimeni care să mă placă vreodată. Într-o zi a devenit atât de rău încât am încercat să mă sinucid. Prietenul meu cel mai bun m-a găsit și m-a dus de urgență la spital. A fost o perioadă foarte grea în viața mea și nu am simțit că pot avea încredere în nimeni.”, a mai spus ea, potrivig Daily Star

Dar ea și-a creat un cont pe OnlyFans care permite oamenilor să cumpere fotografii cu modelele lor preferate. S-a mutat în Los Angeles.

Printre lucrurile pe care le-a făcut în LA a fost să investească în corpul ei și a suferit mai multe implanturi mamare.

Colegii au descoperit că era dansatoare

Monica Huldt s-a mutat în SUA în 2015, după ce a fost concediată de școala în care lucra, când s-a descoperit că ea a fost o stripteuză.

Ea a ajuns pe continent cu bani pentru a-i ajunge timp de șase luni, a trăit lună de lună, muncind ore îndelungate în cluburi de noapte.

În același timp, Monica se confrunta cu moartea tatălui ei, care a murit de cancer cu câteva luni în urmă, și a avut o relație tensionată cu mama ei.

 

Monica câștigă în jur de 150.000 de lire sterline pe lună

Monica, care acum câștigă în jur de 150.000 de lire sterline pe lună, lucrează șapte zile pe săptămână, mergea acasă „epuizată și plângând” în fiecare noapte.

În 2016, s-a lansat pe OnlyFans, iar fanii Monicăi de pe Instagram au întrebat-o dacă s-a gândit să se alăture. Curând după aceea, ea a făcut saltul și câștiga suficient pentru a renunța cu totul la jobul de la vremea respectivă.

Monica atribuie meritele carierei online, pentru că i-a salvat viața și a ținut-o departe de străzi.

Ea a adăugat: „OnlyFans ține multe fete departe de stradă și departe de probleme și probleme cu care ar trebui să ne confruntăm în mod normal”.

citește și...