Un influencer a fost făcut de rușine pentru că a dorit să mănânce gratuit la un restaurant de lux

07.04.2022, 15:56

Un influencer a fost făcut de rușine online pentru că a dorit să mănânce gratuit la un restaurant de lux. Jasmine Rollason, un „blogger de fitness, modă și călătorii” cu peste 36.000 de urmăritori, ar fi trimis un mesaj unui proprietar de restaurant australian solicitând mese gratuite în schimbul „expunerii”.

Într-o captură de ecran a unui mesaj către restaurantul fără nume, Jasmine a explicat că se va îndrepta în curând către un hotspot turistic și că „și-ar plăcea să-l ajute” pe proprietar să „și dezvolte” afacerea.

Mesajul a fost plin de greșeli de ortografie și a spus că va împărtăși conținut din localul de pe pagina ei de Instagram urmăritorilor ei fideli care „apreciază” opiniile și postările ei.

Un critic alimentar a făcut-o de rușine

O captură de ecran a presupusului ei mesaj a fost distribuită de criticul alimentar John Lethlean.

El a postat-o ​​pe Instagram-ul său marți seară alături de legenda „Un model”, înainte de a adăuga „#couscousforcomment” – un hashtag care îi face de rușine pe influencerii care cer mâncare gratuită.

Fanii au criticat-o dur

Unul dintre fanii săi a întrebat: „Ce-ar fi să-ți cumperi propria masă și apoi să le povestești urmăritorilor tăi despre experiența ta!”

Se întâmplă în momentul în care o altă pereche de influenceri a fost, de asemenea, criticată pentru că a solicitat un mese gratuite în schimbul „unor povești” pe conturile lor personale.

Bloggerul alimentar Elle Groves, care conduce pagina de Instagram @twoteaspoons, împreună cu prietena Annie Knight, a abordat un restaurant fără nume pentru o „colaborare”.

Mesajele au fost apoi împărtășite de un critic de restaurant, John Lethlean, împreună cu răspunsul furios al proprietarului restaurantului.

„Am vrut să oferim acest schimb profesional doar pe baza feedback-ului uimitor pe care l-am primit de la companiile care ne-au abordat.

Întotdeauna avem în suflet interesul restaurantului și avem o pasiune uriașă pentru mâncare și experiențele pe care le aduce.”, a transmis cuplul.

citește și...