FOTO. O femeie de 50 de ani sfidează vârsta. Cum arată influencerița de pe TikTok

16.03.2022, 00:04

Genele pot juca un rol important în menținerea unui aspect tineresc pe măsură ce îmbătrânim. Dar, potrivit unei femei de 50 de ani, aspectul ei care sfidează vârsta se datorează muncii asidue. Una dintre ele este Anna Maria Kalebic, care a fost model profesionist în anii 80-90.

Una dintre marile dileme ale vieții noastre moderne este iminența îmbătrânirii. În cazul în care în trecut, problema oamenilor era să obțină hrană, adăpost și muncă pentru a îmbătrâni, astăzi tot mai mulți oameni sunt din ce în ce mai preocupați de modul în care arată.

Anna Maria, care este din SUA, a accesat TikTok și a postat un videoclip si a scris: „Da, am 50 de ani și nu m-am simțit niciodată mai bine! Nu așteptați până va fi prea târziu pentru a începe să vă îngrijiți corpul!” În clipul scurt, ea explică: „Oamenii spun ‘ești atât de norocos să arăți atât de bine pentru 50’.”

Femeia asigură că aspectul ei bun nu are nicio legătură cu norocul

Deși toată lumea spune că al ei este „norocul”, ea a asigurat că este mult mai mult decât un regim de antrenament dur și constant. Dovadă în acest sens sunt numeroasele fotografii pe care le încarcă în sala de sport, unde ridică greutăți, face genuflexiuni și alte exerciții care fac parte dintr-o rutină cuprinzătoare.

Videoclipul arată apoi fragmente din stilul de viață foarte sănătos al Annei Maria – inclusiv un bol pentru micul dejun cu super-alimente, smoothie-uri cu fructe și excursii la sală.

Oamenii au criticat-o

“Wow! Arăți uimitor”, a lăudat unul, în timp ce un al doilea a fost entuziasmat: „Exact, nimic nu vine de nicăieri”.

De asemenea, ea poate fi văzută etalându-și silueta zveltă și fața tânără într-o rochie roșie din paiete cu un singur umăr și pozând în oglindă făcând selfie-uri.

Și mulți s-au grăbit să acceseze secțiunea de comentarii ca răspuns la videoclip.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost la fel de elogioasă.

„Nu le face pe femei să creadă că acest lucru este absolut natural”, a spus un internaut.

citește și...