Un fost infractor arată de nerecunoscut după ce a cheltuit 30.000 de lire sterline pe tatuaje. “Am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața”

30.11.2022, 17:45

Ian Griggs a cheltuit suma uriașă de 30.000 de lire sterline pe tatuaje, care includ 40 de tatuaje pe față. Viața lui s-a schimbat în multe feluri de când a fost eliberat din închisoare, iar acum duce o viață total diferită. “Eram în închisoare la acea vreme și a fost cea mai grea zi pentru mine, dar am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața.”

Un infractor profesionist reformat din Londra a petrecut 300 de ore sub acul de tatuat transformându-se în actor după ce dragostea vieții sale a murit într-un accident de mașină.

Ian Griggs, tatăl a doi copii, a cheltuit 30.000 de lire sterline pe tatuaje, printre care 40 de tatuaje pe față, transmite dailystar.co.uk.

Un fost infractor arată de nerecunoscut după ce a cheltuit 30.000 de lire sterline pe tatuaje

De atunci, a jucat în filme precum “Bonded by Blood” (2010) și “Legacy” (2022), iar acum este model și actor internațional.
Din 2004, a petrecut 12 ani în și din unsprezece închisori diferite, inclusiv HMP Wormwood Scrubs din Londra și HMP Highpoint, pentru posesie de droguri și intenția de a le furniza și pentru comiterea de acte de violență.

“Am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața”

Cât timp a stat în închisoare, a ratat perioada de adolescență și cea mai mare parte a celor 20 de ani, inclusiv nașterea fiului său Tyler (acum în vârstă de 17 ani).

Ian povestește cel mai de jos punct din viața sa, când prima sa iubire, Leanne, a murit într-un accident de mașină în 2008, în timp ce el se afla în închisoare.

Făcându-și tatuaje a fost modul său de a o lua de la capăt și, chiar dacă și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 18 ani, dragostea sa pentru tatuajele hardcore a început acum șapte ani, când a fost eliberat din închisoare, în 2015.

Timp de patru ani, a petrecut două ore în fiecare săptămână pentru a se tatua și s-a oprit doar atunci când nu a mai rămas spațiu pe corpul său pentru altele.

Atunci și-a încercat șansa la o ședință foto, care a dus la alta, iar în urma acesteia au apărut o serie de proiecte pentru el.
Ian a spus: “Am avut o viață foarte grea în copilărie și am intrat și ieșit din închisoare în adolescență și la 20 de ani. Fiul meu s-a născut când eram în închisoare și m-a vizitat acolo timp de mai mulți ani, ceea ce nu a fost un mod de a crește atunci când a avut cea mai mare nevoie de mine.

Eram cu Leanne de trei ani când a murit într-un accident de mașină în 2008. Eram în închisoare la acea vreme și a fost cea mai rea zi pentru mine, dar am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața.”

Acum are o fetiță de trei ani, iar Ian a spus că a învățat din greșelile trecutului.

“Cu siguranță nu mă voi mai întoarce la acea viață”, a adăugat el.

Ian găsește tatuajele foarte captivante și a dezvoltat o dragoste profundă pentru ele.

“Odată ce mi-am făcut un tatuaj, mi-am dorit mai multe și de atunci nu m-am mai uitat înapoi”, a adăugat el.
“Mă simt atât de bine cu tatuajele. Oamenii se uită la mine și îmi place. Tatuajul meu preferat este tigrul pe care îl am pe cap.”

 

citește și...