„Cea mai tatuată femeie din Marea Britanie” își acoperă celebrele ei tatuaje. ”Arăt ca o doamnă”

25.01.2022, 22:12

„Cea mai tatuată femeie din Marea Britanie” își ascunde celebrele ei tatiuaje și spune că se simte „ca o lady”. Și în acest proces, ea a plătit 35.000 de lire sterline pentru a-și transforma aspectul. ”Arăt ca o doamnă”, spune femeia.

Becky Holt, 33 de ani, din Poynton, Cheshire, are 95% din piele acoperită de tatuaje, inclusiv fața, brațele și „zona intimă”, care valorează 35.000 de lire sterline.

Becky Holt, care este cunoscută și drept cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, arată complet diferit, în timp ce și-a acoperit faimoasa artă corporală cu produse de specialitate. Tânăra de 33 de ani, din Cheshire, este cunoscută pentru lucrările ei de artă, deoarece are tatuaje în jur de 95% din corpul ei.

Influencerița arată complet diferit

În postările anterioare de pe rețelele de socializare, Becky a uimit fanii cu fotografii despre cum arăta înainte de operație.

Acum, într-un experiment social YouTube, influencerița arată complet diferit, deoarece și-a acoperit celebra ei cerneală cu produse speciale.

Fanii au reacționat

În clipul de 21 de minute, Becky spune că este intrigată să vadă reacțiile oamenilor fără tatuajele ei, deoarece acestea o fac ceea ce este.

Ea adaugă: „Va fi ca un adevărat test care să-mi arate ceea ce cred oamenii despre mine”.

După aplicarea machiajului, Becky arată cu totul altfel.

„Pare super ciudat și ciudat. Omg, arăt ca o doamnă, ca o femeie, spune ea.

„Simt că mi-am pierdut puțin încrederea, cred că tatuajele mă fac să mă simt puternică. Ies în evidență din mulțime, dar acum voi merge pur și simplu în mulțime și voi arăta normal. Pur și simplu simt că nu voi atrage deloc atenția asupra mea și îmi place oarecum atenția.”

Becky a dezvăluit cum străinii o numesc cu cruzime „star porno răvășită” și „mamă rea”, și chiar susțin că fetița ei „se va speria de ea” din cauza aspectului ei.

citește și...