Un fotomodel cu aproape tot corpul acoperit de tatuaje îmbracă un set de lenjerie intimă

26.11.2022, 20:31

Mara Inkperial, o influencer din Germania, și-a lăsat fanii să saliveze în timp ce a făcut o demonstrație sexy într-un set de lenjerie intimă care a expus multă piele – inclusiv tatuajele sale. Un urmăritor a comentat: “Ești pur și simplu superbă, iubito”, în timp ce un alt fan Instagram a adăugat: “Sexy”.

Un model cu tatuaje a provocat o adevărată prăbușire pe rețelele de socializare.

Mara Inkperial, din Germania, își etalează adesea sutele de cerneluri pe Instagram, unde se mândrește cu 793.000 de urmăritori.

Un fotomodel cu aproape tot corpul acoperit de tatuaje îmbracă un set de lenjerie intimă slinoasă

Bomba-sexy, care și-a construit prima mașină de tatuaje la 13 ani, și-a început cariera de la 17 ani, unde a lucrat la un adevărat studio.

Acum, de când a petrecut ani de zile pe transformarea ei, Mara este specializată în realismul negru și gri.

Mara a purtat un set de jartiere cu sutien și lenjerie intimă

Pielea ei este acoperită de portrete și desene geometrice pe tot corpul ei superb. Și, din fericire, fanii au parte de o privire de ansamblu pe rețelele ei de socializare, deoarece ea  poartă adesea lenjerie intimă alunecoasă pentru a arăta totul.

Postând la începutul acestei săptămâni, Mara a purtat un set de jartiere cu sutien și lenjerie intimă asortată. De asemenea, ea a asortat acest look cu ciorapi transparenți care abia îi acopereau corpul tatuat.

În prima fotografie, ea a pozat candid, în timp ce în a doua fotografie Mara se uită direct în cameră. Fanii au rămas înmărmuriți, iar postarea a adunat 11.300 de aprecieri și sute de comentarii.

Un urmăritor a comentat: “Ești pur și simplu superbă, iubito”, în timp ce un alt fan Instagram a adăugat: “Sexy”.

Un al treilea admirator de pe rețelele de socializare a intervenit: “Este atât de frumos, Mara”.

Între timp, alți utilizatori de social media au fost lăsați înmărmuriți, deoarece tocmai au împărtășit emoticoane de îndrăgostit în secțiunea de comentarii.

Mara etichetează uneori marca de îmbrăcăminte Axami.Official în videoclipurile sale, deoarece de obicei poartă articolele superbe ale mărcii. Recent, ea a riscat o defecțiune de garderobă când a pozat într-un sutien transparent.

Lenjeria superbă expune o mulțime de piele – și, în cazul Mara, sutele ei de tatuaje. Ea și-a expus corpul uimitor, lăsându-și sânii în centrul fotografiei.

Modelul și-a purtat șuvițele închise la culoare până la ureche, pe care le-a asortat cu un machiaj minimalist.

citește și...