Un fost fotbalist de la Real Madrid a scos din buznar peste jumătate de milion de euro pentru nunta sa. Cadoul de peste 100.000€ pe care sportivul i l-a dăruit soției

14.07.2022, 13:10

Despre nunta lui Jese Rodriguez și a lui Aurah Ruiz s-a vorbit și s-a scris mult. Fotbalistul care tocmai s-a mutat în Turcia pentru a juca cel puțin un sezon la Ankaraguci nu a precupețit nicio cheltuială pentru a-i oferi soției sale o zi de vis. Marele eveniment a costat peste jumătate de milion de euro, la care se adaugă și un cadou de nuntă impresionant.

În timp ce presa scrie că nota de plată a nunții a mers prea departe, în conformitate cu stilul de viață ridicat cu care cei doi sunt obișnuiți.

Nunta, care a început la Perchel Beach Club al lui David Silva cu ceremonia și s-a încheiat apoi la Lopesan Baobab Resort cu cina. Se adaugă și un club de pe plajă, unde mirii au oficiat prima parte a ceremoniei, angajarea artiștilor care au întreținut atmosfera, a fotografilor și cameramanilor. Nunta lui Jese Rodriguez cu Aurah Ruiz a costat peste 600.000 de euro.

Artistul de reggaeton Dalex, la nunta de lux a fotbalistului

La eveniment au participat 150 de invitați, care au avut chiar plăcerea de a se bucura live de artistul de reggaeton Dalex, care a sosit din Valencia cu un avion privat cu cheltuielile plătite. “Nu va mai exista un alt eveniment de o asemenea amploare”, spun cei de la Lopesan Baobab Resort, surprinși chiar de repercusiunile pe care nunta le-a avut în mass-media.

Înainte ca cei doi să spună ”Da”, ofițerul stării civile l-a prezentat pe Jese Rodriguez într-o manieră neobișnuită. Acesta a citit trofeele pe care le-a cucerit fostul jucător de la Real Madrid sau PSG de-a lungul carierei, iar clipul a fost redistribuit de mii de internauți.

Moment inedit la evenimentul anului

”Vorbim de o persoană cu un palmares important în cariera sportivă, printre care se regăsesc două trofee UEFA Champions League, un campionat al Spaniei, un Campionat Mondial al Cluburilor și tot așa, până la 15 titluri de campion”, a spus ofițerul stării civile la nunta lui Jese Rodriguez.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Fostul jucător de la Las Palmas a vrut să-i facă un cadou de nuntă soției sale, căreia i-a dăruit un SUV Mercedes AMG GLE, care se află pe piață în jurul a 160.000 de euro. Este clar că Jesé Rodríguez nu se supără să cheltuiască aceste sume de bani, mai ales dacă este vorba despre Aurah Ruiz  cu care s-a împăcat după ani de zile de despărțire.

Astfel, dacă adăugăm și cadoul, Jese Rodriguez a fost nevoit să scoată din buzunar mai bine de 700.000 euro, pentru cea mai importantă zi din viața lui.

 

 

citește și...