GALERIE FOTO. Cine sunt și cum arată soțiile celor mai bogați fotbaliști din lume

01.11.2021, 18:16
GALERIE FOTO. Cine sunt și cum arată soțiile celor mai bogați fotbaliști din lume
Georgina Rodriguez. Foto: Instagram

Cine sunt cei mai bogați fotbaliști din 2021 și cum arată femeile din spatele lor? Este o întrebare care stârnește curiozitatea atât a pasionaților de fotbal, cât și a femeilor.

Lumea fotbalului a cultivat un număr mare de jucători calificați, cu o gamă largă de abilități, ceea ce aduce bucurie fanilor fotbalului din întreaga lume. În același timp, fotbaliștii fac parte dintre cei mai bogați oameni ai lumii, iar salariile lor sunt extrem de mari.

TacaTaca vă arată primii cinci cei mai bogați fotbaliști din lume și o prezentare foto a femeilor din spatele lor.

Top 5 cei mai bogați fotbaliști din lume

1. Faiq Bolkiah (Faiq Bolkiah), jucătorul care joacă în prezent pentru Maritimo, este cel mai bogat jucător de fotbal din lume în 2021, cu o avere netă de 20 de miliarde de dolari, adică aproximativ 17,6 miliarde de euro, notează Mirror.

Faik Bolkiah s-a născut în 1998, în Los Angeles, SUA. Este nepotul actualului rege al statului Brunei. Deși este o țară mică, familia regală a Brunei este una dintre cele mai bogate familii regale din lume. Așa că, dacă Faik Bolkiah nu joacă bine, nu poate decât să meargă acasă și să-și moștenească afacerea familiei.

Faik Bolkiah și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în diverse cluburi sportive din Premier League, inclusiv Southampton, Chelsea, Reading și Arsenal. Faik Bolkiah a semnat primul său contract profesionist cu Leicester City în 2016 și l-a reînnoit pe cel cu Leicester City pentru un an, în 2019. Pe 23 septembrie 2020, în timpul unui transfer din 2020, Faik Bolkiah s-a alăturat echipei Maritimo din Portugalia. Prin urmare, Faik Bolkiah a devenit cel mai bogat jucător de fotbal, în 2021.

La momentul scrierii acestui articol, nu am putut identifica cine este adevărata iubită a lui Faiq. Ar putea să fie o iubită, fie să se întâlnească în secret cu cineva.

2. Lionel Messi este al doilea cel mai bogat fotbalist din lume. Joacă în prezent pentru Paris Saint-Germain în Liga 1, are o avere netă de 600 de milioane de dolari SUA și este al doilea cel mai bogat fotbalist din lume dintre cei mai bogați zece fotbaliști din anul 2021.

Messi deține un conac în Barcelona în valoare de peste 1,5 milioane de dolari. De asemenea, deține Ferrari 335 S Spider Scaglietti, Maserati GranTurismo MC Stradal, Audi R8 Spyder, Maserati GranTurismo S, Lexus RX 450h, Range Rover Vogue și alte modele high-end.

Antonella Roccuzzo și Leo Messi sunt unul dintre cele mai recunoscute cupluri din universul fotbalului. Ea este mult mai mult decât „soția lui”.

Discretă, elegantă și cu zâmbetul ei etern mereu pe buze, Antonela Roccuzzo a decis să-și trăiască viața alături de cel mai bun fotbalist din istorie, într-un mod relaxant și departe de privirile indiscrete ale presei.

Nu părea că destinele celor doi erau sortite să se încrucișeze. Soții Roccuzzo erau o familie bogată și solvată, care își petrecea vacanțele pe plajele din Brazilia sau la Disneyland. Între timp,  familia Messi erau o familie mai umilă.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume, sunt căsătoriți din 2017, iar împreună au trei copii.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au devenit părinți pentru prima dată în 2012, atunci când a venit pe lume Thiago, urmat de Mateo, născut în 2015, și Ciro, născut în 2018.

Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi. Foto: Instagram

3. Cristiano Ronaldo este al treilea cel mai bogat fotbalist din lume. A jucat pentru multe cluburi europene celebre, inclusiv pentru cele portugheze, Manchester United, Real Madrid și Juventus din Serie A.

Cristiano și Georgina Rodriguez s-au întâlnit la un magazin Gucci din Madrid. Ea a avut privilegiul rar de întâlni una dintre cele mai emblematice figuri din Madrid. Georgina i-a spus lui Cristiano că fizicul lui a uluit-o. „Înălțimea lui, corpul lui, frumusețea lui mi-au atras atenția”, a spus ea. „Tremuram în fața lui, dar o scânteie s-a aprins.”

Potrivit Georginei, și Cristiano a simțit o legătură între ei. „A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, a spus ea pentru  Elle . Câteva zile mai târziu, cuplul a mers la prima lor întâlnire. Inițial, Cristiano a încercat să păstreze relația ascunsă, deoarece fotbalistul își încheiese recent relația publică cu modelul Victoria’s Secret, Irina Shayk.

Când era copil, Georgina a trăit mult timp în anxietate și frică. Tatăl său, Jorge, a fost fotbalist și a lucrat și ca antrenor după pensionare. Dar, pentru a obține câștiguri ilegale, tatăl său a fost arestat de multe ori pentru contrabandă de droguri și, în cele din urmă, a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Abia în 2013, Jorge a fost eliberat după ce și-a ispășit pedeapsa și a fost deportat. Tot din cauza tatălui ei, visul Georginei era să devină polițistă.

Fotbalistul de la Manchester United, în vârstă de 36 de ani, s-a fotografiat, recent, alături de soția lui, Georgina Rodriguez, și a anunțat că așteaptă să vină pe lume doi copii.

Ronaldo mai are patru copii, dintre care o fetiță cu Georgina Rodrighez, care se numește Alana Martina și încă trei copii, Cristiano Jr, născut în 2010, și gemenii Eva și Mateo, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat.

Georgina Rodriguez. Foto: Instagram

4. Salariile mari ale lui Neymar (Neymar Jr) l-au făcut unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume. În ciuda tinereții sale, Neymar a devenit al patrulea cel mai bogat jucător de fotbal din lume în 2021, cu o avere netă de 200 de milioane de dolari.

Neymar este un fotbalist brazilian, care joacă în prezent pentru campioana Franței, Paris Saint-Germain. Experiența sa la Barcelona și Paris Saint-Germain l-a ajutat să devină unul dintre cei mai bogați jucători de fotbal din lume, în 2021.

Potrivit clasamentului recent al Forbes, el va deveni al șaselea cel mai bine plătit sportiv din lume în 2021, cu un venit anual de 95 de milioane de dolari. Salariul său reprezintă 70,5 milioane de dolari din venitul său, în timp ce venitul din aprobare reprezintă 25 de milioane de dolari.

Fotbalistul s-a împăcat la începutul anului cu superba Bruna Marquezine (22 de ani), de care se despărţise în urmă cu câţiva ani.

De când Brazilia a câștigat aurul olimpic vara trecută, Neymar și Bruna s-au reîntâlnit.

Bruna Marquezine, iubita lui Neymar. Foto: Instagram

5. Zlatan Ibrahimovic este al cincilea jucător de fotbal dintre cei mai bogați zece fotbaliști din lume în 2021, cu o avere netă de aproximativ 195 de milioane de dolari. Zlatan Ibrahimovic are o mulțime de atuuri și un salariu uriaș, ceea ce îi face un loc în lista celor mai bogați fotbaliști din lume. Joacă în prezent pentru Serie A AC Milan, a jucat pentru Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, Paris Saint-Germain și Manchester United și alte cluburi europene.

Ibrahimovic a fost mereu în centrul atenției, datorită carierei sale profesionale, dar am decis să aruncăm o privire mai atentă în viața personală a acestuia și să aflăm mai multe despre soția lui.

Helena Seger este frumoasa soție a starului fotbalului, Zlatan Ibrahimovic. Helena este o persoană foarte discretă și este mai concentrată pe cariera ei decât pe orice altceva.

Zlatan Ibrahimovic este căsătorit cu partenera sa de multă vreme. Cei doi s-au cunoscut în 2002, dar la început, Helena a refuzat să iasă cu Zlatan, din cauza comportamentului său înflăcărat.

Ibrahimovic a reușit în cele din urmă să o convingă să-i dea o șansă și de atunci sunt împreună.

Helena Seger și-a câștigat cea mai mare popularitate când a început să se întâlnească cu Zlatan Ibrahimovic. În ciuda faptului că este cunoscută mai ales ca soția lui Zlatan, Helena este o femeie de afaceri de succes.

Averea Helenei Seger este semnificativă. Averea netă a Helenei Seger este estimată la aproximativ 160 de milioane de dolar. Averea netă a lui Zlatan Ibrahimovic este estimată la 190 de milioane de dolari . Zlatan câștigă 7 milioane de euro pe an, iar salariul său săptămânal este de 134.614 de euro.

Helena Seger, soția lui Zlatan Ibrahimovic. Foto: Instagram
citește și...