Un fost concurent de la ”Survivor România” dă cărțile pe față. De la ce porneau scandalurile cu Elena Ionescu

01.07.2020, 09:53
Un fost concurent de la ”Survivor România” dă cărțile pe față. De la ce porneau scandalurile cu Elena Ionescu
Un fost concurent de la ”Survivor România” dă cărțile pe față. De la ce porneau scandalurile cu Elena Ionescu

Ghiță Balmuș a dezvăluit de la ce porneau certurișle dintre el și cântăreața Elen a Ionescu la concursul ”Survivor România”.

Pe durata participării la concursul ”Survivor România”, cântăreața Elena Ionescu a fost implicată în numeroase discuții aprinse cu colegii săi din echipa Faimoșilor. Unele dintre acesta au fost cu Ghiță Balmuș. Acesta a explicat, pentru wowbiz.ro, de la ce porneau scandalurile dintre el și Elena Ionescu.

”Știa că era călcâiul lui Ahile pentru mine”

Ghiță Balmuș a afirmat că discuțiile intre el și Elena Ionescu porneau de la Grațiela Duban, cu care concurentul a avut o relație extrem de apropiată pe durata concursului.

”Eu cu Elena am avut o legătură bună, poate părea surprinzător, însă toate certurile noastre izbucneau de la Grațiela. Ele două nu se înțelegeau deloc acolo și cum eu eram mai apropiat de Grați, aici era marea problemă. Vorbea despre noi întruna, ba în tabără, ba la testimoniale, și nu era normal și corect. Știa că nu este decât o relație de prietenie și zicea că dacă mâine îmi cere Grațiela să plec cu ea, eu aș fi făcut-o! Offf…Doamne! Atunci, recunosc…nu mai puteam să o suport!”, a declart Ghiță.

”Comentariile legate de Grațiela și de mine, de o legătură între noi doi, mă aduceau în pragul disperării. De aici, multe discuții, chiar și după plecarea Grațielei. Știa că ea era ”călcâiul lui Ahile” pentru mine și când dorea să mă atace, apăsa pe accelerație pe subiectul ăsta! Așa a fost atunci, acum, consider că totul s-a terminat, show-ul a luat sfârșit, iar noi trebuie să uităm lucrurile urâte, să ne aducem aminte de ce a fost frumos, ce ne-a legat, fiindcă s-a întâmplat și acest lucru, și să rămânem prieteni”, a adăugat el.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survuivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

citește și...