Ghiță Balmuș nu mai vorbește cu Grațiela Duban. ”La un moment dat, relația noastră s-a răcit”

30.06.2020, 11:28
Ghiță Balmuș nu mai vorbește cu Grațiela Duban. ”La un moment dat, relația noastră s-a răcit”
Ghiță Balmuș nu mai vorbește cu Grațiela Duban. ”La un moment dat, relația noastră s-a răcit”

Ghiță Balmuș a mărturisit că relația dintre el și Grațiela Duban, fosta sa colegă din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, s-a răcit.

Ghiță Balmuș și Grațiela Duban au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D. Pe durata competișției, cei doi s-au înțeles foarte bine și chiar au fost surprinși în ipostaze care au dat loc speculațiilor în ceea ce privește legătura dintre ei.

Însă, de când s-a încheiat competiția și s-au întors în România, relația dintre Ghiță Balmuș și Grațiela Duban s-a răcit.

”Eu cu Grațiela m-am înțeles bine în emisiune, chiar foarte bine, fiindcă aveam același idei, eram pe aceeași lungime de undă. Însă, la un moment dat, afirmațiile ei de la ieșirea din competiție, legat de mine, de viața mea, acelea cu…pui fotomodelul în față…a fost acolo o chestie ce pe mine m-a deranjat și oarecum…”, a declarat Ghiță Balmuș, potrivit wowbiz.ro.

”Noi am vorbit și după ce am ieșit din concurs și când am fost în pandemie, chiar ne-am sunat și pe Instagram, pe video, eu, Raul și Ana Pal, inclusiv Emy…doar că, la un moment dat, relația noastră s-a răcit, aș putea zice, fiindcă simt că la mijloc în relația noastră de prietenie este domnul Duban și nu…

Dar cu siguranță, dacă o să am ocazia să vorbesc cu ea, poate o să stabilim ceva, pentru că eu chiar după ce am ieșit de la Survivor, am făcut tot ce am spus acolo! Să sperăm că așa va fi. Atât am avut de spus pe tema asta”, a adăugat acesta.

Ghiță s-a îngrășat după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”

După ce în Republica Dominicană el a slăbit 14 kilograme în trei luni, la întoarcerea acasă, el s-a îngășat cu aproape 20 de kilograme într-o singură lună.

Ghiță Balmuș a plecat în Republica Dominicană cu 81,2 kilograme. În momentul în care a părăsit competiția, acesta cântărea 67,2 kilograme. Acum, însă, Ghiță Balmuș a ajuns să maibă 86,5 kilograme.

”După o lună de zile de la eliminarea ? mea din Survivor corpul meu a suferit câteva transformări majore ? Vreau sa împărtășesc ? această experiența cu voi deoarece este pentru prima datăîin cei 27 de ani ai mei când sunt atât de “gras” ? (așa cum îmi spun cei din jur).

Ei bine, acest lucru pentru mine devine provocator ? deoarece acuma pot înțelege starea de spirit și sănătate a multor clienți de-ai mei, dar cel mai important lucru care lipsește și vreau sa o redobândesc este ❗️MOTIVAȚIA❗️

Urmează ca după această perioadă să fac o transformare deoarece acest stil de viața îmi displace. #30dayschallenge
(Am plecat în R. Dominicana cu 81.2kg, acasă m-am întors cu 67.2kg, iar in prezent am ajuns la 86.5kg / +19.3kg)”, spunea Ghiță pe contul său de socializare.

citește și...