Un fost concurent de la ‘Puterea dragostei’ a șters pe jos pe Alexandra: ‘Nu am cum să intru pentru o astfel de fată în emisiune’

24.08.2020, 20:22
Un fost concurent de la 'Puterea dragostei' a șters pe jos pe Alexandra: 'Nu am cum să intru pentru o astfel de fată în emisiune'
Un fost concurent de la 'Puterea dragostei' a șters pe jos pe Alexandra: 'Nu am cum să intru pentru o astfel de fată în emisiune'

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ este una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 3 al emisiunii de la Kanal D. Tânăra de 26 de ani a intrat în emisiune alături de sora ei, Adriana, care a mărturisit că o susține necondiționat.

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Alexandra s-a descris ca fiind o femeie puternică și nonconformistă, motiv pentru care a reușit să intre în numeroase conflicte cu ceilalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că a venit la emisiune pentru a-și întâlni sufletul pereche, însă până acum  a reușit doar să agite spiritele în rândul băieților de la ‘Puterea dragostei’.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, atacată de Hamude

Blondina a avut o relație de scurtă durată cu Nicos, însă povestea lor s-a terminat destul de urât. Cei doi concurenți nu ratează nicio ocazie prin care să se jignească reciproc. Nicos a acuzat-o în repetate rânduri că este falsă, iar relația cu ea a fost una dintre cele mai proaste alegeri.

Mai mult de atât, un fost concurent de la ‘Puterea dragostei’ a făcut-o praf pe Alexandra. Este vorba despre Hamude, cel care a participat în sezonul 2 al emisiunii.

Tânărul a avut o reacție dură la adresa concurentei de la ‘Puterea dragostei’, după ce în mediul online s-a speculat că ar vrea să revină la Kanal D pentru ea.

Hamude a vrut să lămurească lucrurile și a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

‘Oameni buni eu nu am spus niciodată că vreau să intru în emisiune pentru Alexandra. Prietenul meu Cristian își dorea ca eu să intru în emisiune pentru că îmi este prieten și probabil s-a gândit că e un mod de a mă introduce în emisiune. Eu nu am niciodată cum să intru pentru astfel de fată în emisiune. Eu am gusturi mai fine și nu vreau să mai intru în emisiune. Nu simt nevoia asta!’, a scris Hamude pe instagram.

Nicos și Cristian, în scandal

Șicane și ironii au adus tensiunile dintre Nicos și Cristian la cote de fierbere! Cei doi concurenți și-au aruncat săgeți otrăvitoare în ediția trecută de la ‘Puterea dragostei’.

‘Dacă nu e cum vrei tu, te duci și o faci cu ou și cu oțet. Ești gentleman adevărat se retrage și își cere scuze’, i-a strigat Cristian Comănici lui Nicos în gala de duminică.

‘În primul rând, tu nu ești gentleman. Nici nu ești bărbat adevărat. Te rog eu frumos să îți iei scaunul și să te duci la femei’, a spus Nicos, vizibil enervat de comentariile lui Cristian.

În schimb, Cristian Comănici a făcut pace cu Akebono, după ce concurentul din Galați a sărit să îl bată.

‘Nu suntem copii. Atat timp cat nu a fost cu intentie. Am stat si m-am gandit logic, mi-a zis: “Bai, am aruncat-o la sto, n-am vrut sa te lovesc”. Si eu am stat sa ma gandesc: “Bai, daca voia sa ma loveasca, cum tintea el sa ma loveasca cu chestia aia, ca eu am aruncat-o spre el si s-a dus la doi metri’, a explicat Cristian Comănici.

 

citește și...