Nicos de la ”Puterea Dragostei”, mesaj categoric pentru Alexandra. ”Ți-ai bătut joc de mine”

21.08.2020, 09:37
Nicos de la ”Puterea Dragostei”, mesaj categoric pentru Alexandra. ”Ți-ai bătut joc de mine”
Nicos de la ”Puterea Dragostei”, mesaj categoric pentru Alexandra. ”Ți-ai bătut joc de mine”

Nicos de la ”Puterea Dragostei” i-a transmis uhn mesaj foarte clar Alexandrei, cu care a fost împreună pentru foarte puțin timp.

Nicos și Alexandra, concurenți în sezon trei la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, au fost împreună pentru o scurtă periaodă de timp, însă s-au despărțit.

Potrivit kanald.ro, Alexandra este geloasă pe Andrada, deși ea și Nicos nu mai sunt într-o relație. Andrada și Nicos au explicat că între ei nu este nimic. Ba mai mult decât atât, Nicos i-a transmis un mesaj foarte clar Alexandrei.

“Nu sunt cu nimeni. Atunci când voi decide să fac pași spre cineva voi anunța, nu mă ascund. Deocamdată nu simt să fac asta (…) Alexandra, tu ți-ai bătut joc de mine”, a spus răspicat Nicos în cadrul emisiunii la care este concurent.

De asemenea, Nicos a exclus posibilitateade a mai avea vreo legătură cu Alexandra pe viitor. Concurentul de la ”Puterea Dragostei” este decis să se reorienteze către altă concurentă din casa ”Puterea Dragostei”.

Nicos, foarte apropiat de tatăl său

Nicos, Nicolas Dumitrescu pe numele real, are o poveste de viață impresionantă. Concurentul are o relație extraordinară cu tatăl său, Giovanni. Mama sa l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a devenit celebru pe vremea când făcea parte din trupa ELGI. Ion Dumitrescu, cunoscut drept Giovanni, a petrecut aproape trei ani într-o închisoare din Germania, la Munchen. A fost arestat după ce a falsificat carduri.

De curând s-a aflat că tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a avut o relație cu fosta starletă XXX Alina Plugaru. Giovanni a întâlnit-o pe Alina Plugaru când aceasta era minoră. Povestea lor de dragoste s-a întins pe durata a doi ani.

citește și...