Cum o cheamă, de fapt, pe Alexandra de la ”Puterea Dragostei”. Concurenta a fost dată de gol!

14.08.2020, 09:01
Cum o cheamă, de fapt, pe Alexandra de la ”Puterea Dragostei”. Concurenta a fost dată de gol!
Cum o cheamă, de fapt, pe Alexandra de la ”Puterea Dragostei”. Concurenta a fost dată de gol!

Ies la iveală lucruri mai puțin știute despre Alexandra, una dintre concurentele din sezonul trei de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Alexandra este una dintre concurentele din casa ”Puterea Dragostei”. Aceasta a intrat în concurs după un mariaj eșuat, în urma căruia a rezultat un copil.

Acum, despre concurenta de la ”Puterea Dragostei” s-a aflat că are un alt nume în buletin.

Potrivit wowbiz.ro, pe rețelele de socializare circulă informația conform căreia pe concurenta de la ”Puterea Dragostei” nu o cheamă Alexandra Beatrice, ci Elena Mariana. Detaliul care a dat-o de gol a fost chiar invitația de la nuntă.


„Hai, mă… parcă sună mai bine Alexandra decât Mariana! Ce naiba… are nevoie de nume de scenă, sticla cere nume cu greutate”, a comentat un internaut, conform sursei mai sus-citate.

Ipostaze tandre cu Nicos în casa ”Puterea Dragostei”

Alexandra și Nicos au fost protagoniștii unor momente neașteptate la emisiunea ”Puterea Dragostei”. Între cei doi concurenți de la show-ul matrimonial au existat tensiuni, însă într-un final au ajuns să fie filmați în momente incendiare.

Potrivit kanald.ro, Alexandra și Nicos s-au tachinat în legătură cu zilele în care au fost împreună, concurentul reușind să o facă pe Alexandra să zâmbească.

De la ceartă, Alexandra și Nicos au trecut la sărutări și îmbrățișări, de față cu ceilalți concurenți de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Cei doi au avut parte și de o întâlnire în camera roșie.


Nicos a întâmpinat-o pe Alexandra cu o bomboană de ciocolată pe care i-a oferit-o chiar dintre buzele lui, însă Alexandra i-a dat-o înapoi, în același fel. Cei doi s-au sărutat de două ori, fără să le trebuiască un alt pretext decât bomboana.

“Cum vrei tu să avem și noi o relație normală?”, a spus Nicos.

“Dar cum de te-ai întors la 90 de grade acum? Ce vrei de la mine?”, a întrebat Alexandra.

“Eu am spus că vreau să fiu cu tine! Dar vrei să fii și tu o femeie normală?”, a continuat Nicos.

“Dar eu sunt așa! Cine îți trimitea mesaje dimineață?”, a replicat Alexandra.

 

citește și...