Un cuplu căsătorit și cu doi copii împreună descoperă că sunt frați după zece ani

10.12.2022, 16:15

Un cuplu căsătorit și cu doi copii împreună descoperă că sunt frați după zece ani.  Cuplul a postat un videoclip care confirmă acest lucru pe TikTok. “Am cunoscut-o pe această femeie frumoasă în 2008, ne-am căsătorit în 2011 și am avut primul nostru copil în același an. Am avut al doilea copil în 2015, suntem căsătoriți de 10 ani și suntem împreună de 13 ani, dar acum am aflat că suntem frați”, a spus el.

Articolul 47 din Codul civil prevede că rudele de sânge până la gradul al treilea nu se pot căsători între ele în Spania. Totuși, acest lucru a fost trecut cu vederea de un cuplu american care și-a dat seama că sunt frați după zece ani de căsătorie și doi copii împreună.

Vestea, care a devenit virală pe rețelele de socializare, a fost răspândită chiar de cuplu, prin intermediul contului TikTok al soțului, transmite marca.com. 

Un cuplu căsătorit și cu doi copii împreună descoperă că sunt frați după zece ani

Oricât de surprinzător ar părea, cuplul a avut nevoie de un deceniu pentru a-și da seama că au sânge comun, iar comentariile au fost incredule.

Utilizatorul ‘@themanbrown8.1’ a postat pe platformă videoclipul în care apar soțul și soția. Scurtul document confirmă faptul că sunt frați și că au doi copii în comunCu toate acestea, modul în care au aflat că sunt frați a fost omis.

Mărturia cuplului

Am cunoscut-o pe această femeie frumoasă în 2008, ne-am căsătorit în 2011 și am avut primul nostru copil în același an. Am avut al doilea copil în 2015, suntem căsătoriți de 10 ani și suntem împreună de 13 ani, dar acum am aflat că suntem frați”, a spus el.

Respectivul utilizator și-a șters de atunci contul TikTok, iar videoclipul original conținea mii și mii de vizualizări și comentarii, toți întrebându-se cum de nu și-au dat seama că sunt rude, dacă există o asemănare fizică evidentă între cei doi.

Pe de altă parte, cuplul a confirmat că această descoperire nu le va altera viața normală, ei rămânând împreună de dragul celor doi copii ai lor, în vârstă de 11 și 7 ani.

citește și...