Un copil de nouă ani, rănit după ce a căzut de la etajul trei

20.11.2021, 11:56
Un copil de nouă ani, rănit după ce a căzut de la etajul trei
Un copil de nouă ani, rănit după ce a căzut de la etajul trei

Un copil în vârstă de nouă ani a fost rănit, vineri, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri care aparţine unui liceu din municipiul Roman. În urma incidentului, copilul respectiv a suferit politraumatisme. În acest caz, poliția efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul.

Copilul  în vârstă de nouă ani a fost rănit, vineri, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri care aparţine unui liceului Petru Poni din municipiul Roman.

“Ca urmare a unui apel la 112 (…), echipajul SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Roman a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui băiat de 9 ani, căzut de la al treilea etaj al unei clădiri ce aparţine liceului Petru Poni din municipiul Roman”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, citat de Agerpres.

Un copil de nouă ani, rănit după ce a căzut de la etajul trei. A suferit politeraumatisme

În momentul în care a fost găsit de echipajul SMURD, copilul era conştient şi prezenta politraumatisme prin cădere de la înălţime. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Roman.

În acest caz, poliția efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

citește și...