Un copil de doi ani a căzut de la etajul nouă și a murit! Cum s-a produs tragedia din Iași

12.07.2019, 11:29
Un copil de doi ani a căzut de la etajul nouă și a murit! Cum s-a produs tragedia din Iași
Echipajul SMURD a intervenit prompt

Un băiețel de doar doi ani a căzut, aseară, de la etajul nouă al unui bloc de locuințe din Iași. Autoritățile au intervenit imediat, însă copilul a decedat în scurt timp, la spital. 

Potrivit Realitatea TV, aseară, în jurul orei 20:00, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină într-un cartier al Iașului. Un copil de doi ani căzuse de la etajul nouă și se afla în stop cardio-respirator. Micuțul a fost transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria. Deși inițial a răspuns manevrelor de resuscitare, în scurt timp a intrat din nou în stop cardio-respirator și a murit. 

„La ora 19:50, un copil de doi ani a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun. La fața locului s-a deplasat un echipaj tip C. Copilul a fost găsit in stop cardio-respirator. El a fost preluat și transportat în curs de resuscitare catre Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria”, a spus Ovidiu Popa, medic la SMURD. 

Din primele informații ale poliției, băiețelul era acasă împreună cu tatăl său, care, din păcate, nu l-a supravegheat. Autoritățile au deschis, în acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

citește și...