Un concurent din sezonul 3 ‘Puterea dragostei’ a sărit la bătaie! Mihai și-a ieșit din minți după o discuție aprinsă cu Alexandra

29.07.2020, 17:04
Un concurent din sezonul 3 'Puterea dragostei' a sărit la bătaie! Mihai și-a ieșit din minți după o discuție aprinsă cu Alexandra
Un concurent din sezonul 3 'Puterea dragostei' a sărit la bătaie! Mihai și-a ieșit din minți după o discuție aprinsă cu Alexandra

Alexandra și Mihai, noii concurenți din sezonul 3 ‘Puterea dragostei’, au avut o discuție aprinsă, iar tânărul a sărit la bătaie.

Cei doi păreau cuplul perfect, ba chiar s-au sărutat în cea de-a doua ediție a emisiunii, spre surprinderea tuturor. Totul a degenerat în momentul în care blondina l-a acuzat pe Mihai că a vorbit cu băieții din casă despre o conversație privată de-a lor.

Alexandra și Mihai s-au certat

Alexandra s-a dezlănțuit la adresa lui Mihai, iar acuzațiile dure au curs în casa ‘Puterea dragostei’.

Tânăra i-a mărturisit lui Mihai că vrea să se descalifice și să plece acasă. Supărat și dezamăgit că nu vrea să mai lupte pentru el, Mihai s-a confesat celorlalți băieți despre situația în care se află acum cu Alexandra.

“Ce faci ma, te duci sa te plangi? Nu pot sa vorbesc cu tine ca intr-un cuplu? Vorbeste cu persoana cu care esti!”, l-a acuzat Alexandra pe Mihai.

Alexandra: ‘Aveti vreo problema voi daca ma descalific? Credeti ca eu pot sa lupt pentru el doar daca stau aici? sa stau sa ma lupt cu toti sapte? Pentru ce sa suport toate astea?’

Mihai: ‘Dar tu ai spus ca lupti pentru mie! Acum ce faci? Dai cu bata in balta!’ 

Alexandra: “Dat tu le spui la toti ce am vorbit noi? Telefonul nu are si interfon! Il pui la ureche si auzi doar tu! Eu stateam ieri pe scari ca proasta si eram gata sa imi iau pedeapsa, doar sa il vad ca macar pune mana pe clanta!’

Mihai, nervos din cale afară

După ce a văzut că Alexandra îi tot aduce acuzații, Mihai a răbufnit și a mers nervos în casa fetelor să îi ceară explicații tinerei. Paul a fost cel care a intervenit și l-a calmat pe Mihai, înainte de a face un gest șocant.

 

De asemenea, Alexandra a luat foc și după ce băieții au acuzat-o că este falsă și se folosește de Mihai pentru a fi în centrul atenției.

Alexandra, acuzată că joacă teatru

A jucat teatru de la bun inceput! Ea mimeaza iubirea, nu te-a mintit! Ea vrea sa faca materiale si sa ajunga subiect de discutie! Alexandra, am auzit ca te descalifici! Care a fost rolul tau in aceasta emisiune! Vreau sa stiu ce ai mimat! Fete ca tine am mai cunoscut! Ce ai vrut tu cu Mihai?’, a continuat Paul.

În plus, tânăra de 26 de ani este acuzată că a făcut videochat.

‘Da! pai de ce sa le dau lor ocazia sa ma voteze? Dar tu ce faci? Vii si dai tot in gat, asa? Voi va cautati materiale cu mine? Am auzit ca ma cautati pe retelele de socializare. Vreti sa stiti daca am facut videochat? Va spun eu dragilor!’, a explodat Alexandra.

citește și...