Fratele Biancăi de la ‘Puterea dragostei’, în conflict cu fetele din casă după ce a fost ales lider

28.07.2020, 12:40
Fratele Biancăi de la 'Puterea dragostei', în conflict cu fetele din casă după ce a fost ales lider
Fratele Biancăi de la 'Puterea dragostei', în conflict cu fetele din casă după ce a fost ales lider

Nici bine nu a început ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, că au și început conflictele și nemulțumirile între cei 14 concurenți intrați în casă pentru a-și găsi sufletul pereche.

Cristian, fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea celor două sezoane ale emisiunii, a lansat o serie de acuzații la adresa fetelor din casa ‘Puterea dragostei’, după ce acestea l-au votat liderul casei băieților.

Poziția de lider a lui Cristian a fost mărul discordiei în ediția de marți, 28 iulie. Mai multe concurente s-au arătat revoltate că tânărul s-a schimbat enorm după ce a luat insigna de lider.

Tensiuni între Cristian și fetele din casă

“Nu-mi mai place! L-am simtit de ieri ca e…! E ingâmfat! Ati vazut ce schimbare de comportament are de ieri pana azi?’, a comentat Alexandra, una dintre cele două surori din casa ‘Puterea dragostei’.

‘Ieri era altfel! Poate era emotionat! Probabil ca insigna aia din piept i-a dat prea mult avant! I se urca coarnele! Ar trebui sa-l intrebam! Esti datorita noua lider!’, s-au exprimat fetele, supărate pe Cristian Comănici.

Nici tânărul de 20 de ani nu a tăcut, ci le-a dat imediat replica fetelor, pe un ton de dictator.

Haideti, ca sunt pregatit sa va dau un raspuns! Nu mi-a placut ce am vazut pana acum! Nu mi-a placut nimic! Nu e concurs de dans! Eu vreau sa cunosc fetele! Ce ati aratat pana acum?”, a spus Cristian.

Alexandra, acuzată că este falsă

În plus, Cristian a intrat în conflict cu Alexandra, după ce a acuzat-o că nu a venit în casă pentru a-și găsi iubirea.

“Tu n-ai venit in emisiunea asta ca sa-ti gasesti dragostea!”, i-a strigat Cristian Alexandrei.

De asemenea, mai mulți băieți din casă i-au sărit în cap blondinei, afirmând că o cunosc dinainte de a veni la ‘Puterea dragostei’.

Akebono: “Numai teatru stii sa faci! Tu de-aia ai venit! Ai vazut ca nu mai merge Germania si ai incercat-o cu televiziunea! Tu ai venit recomandata aici! adu-ti aminte ce ai vorbit cu mine la telefon!”. 

Alexandra: “Eu? Am venit eu recomandata? Ce am vorbit noi la telefon? Ca te-ai rugat de mine! Nu-mi pasa ce spuneti voi ca ati auzit! Ma acuzati de niste chestii din auzite… Aduceti dovezi! Eu spun tot ce am vorbit cu tine!”.

Când a început sezonul 3 de la ‘Puterea dragostei’

Cel de-al treilea sezon al emisiunii ‘Puterea dragostei’ este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca Comănici și Livian.

Noul sezon al emisiunii ‘Puterea Dragostei’ este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

citește și...