Cine a fost aleasă să fie lider în casa fetelor de la ”Puterea Dragostei”

29.07.2020, 10:05
Cine a fost aleasă să fie lider în casa fetelor de la ”Puterea Dragostei”
Cine a fost aleasă să fie lider în casa fetelor de la ”Puterea Dragostei”

A fost aleasă concurenta din noul sezon de la ”Puterea Dragostei” care va fi lider în casa fetelor. Băieții au fost cei care au decis.

Băieții de la ”Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial de la postul de televiziune Kanal D, au ales concurenta care să fie lider în această săptămână în casa fetelor. Cea care a fost preferată de băieți este Mona.

Concurenta a mers în casa băieților pentru a-și lua ecusonul de lider, dar și pentru a alege un băiat cu care să iasă la o primă întâlnire, anunță kanald.ro. Cel pe care l-a ales Mona pentru a merge la o întâlnire romantică este George.

Prezentatoarea Cristina Mihaela a aflat ce băieți preferă fetele

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua moderatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”, le-a luat la întrebări pe concurentele din sezonul trei pentru a afla ce concurent este pe placul lor. Fetele din casa ”Puterea Dragostei” nu sunt încă decise în ceea ce-i privește pe băieți.

Astfel, deși a dansat cu Cristian, Mădălina a afirmat că nu este atrasă de acesta și de niciun alt băiat din casă.

Ale i-a mărturisit prezentatoareai de la ”Puterea Dragostei” că deocamdată nu se simte atrasă de niciun concurent și că, deocamdată, preferă să îi analizeze pe băieții aflați în concurs.

Potrivit sursei citate, Andrada se simte atrasă de David, iar Adrianei îi place de Paul.

Când este difuzată emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” este difuzat la postul de televiziune Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele orare 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat.  Sezonul al doilea al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

 

citește și...