Un concurent de la ”Chefi la cuțite” a pierdut cuțitul de aur. Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu i l-a luat înapoi

23.03.2021, 10:17
Un concurent de la ”Chefi la cuțite” a pierdut cuțitul de aur. Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu i l-a luat înapoi
Un concurent de la ”Chefi la cuțite” a pierdut cuțitul de aur. Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu i l-a luat înapoi

Un concurent de la ”Chefi la cuțite” a pierdut cuțitul de aur pe care îl primise de la chef Cătălin Scărlătescu.

Moment neașteptat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. Pavel Gheorghe, un concurent care a venit la adudițiile de la ”Chefi la cuțite”, a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu, lucru care îi oferea posibilitatea de a ajunge direct în echipe. Însă, ulterior, chef Cătălin Scărlătescu i-a luat cuțitul de au înapoi. După ce a primit cuțitul de aur, Pavel Gheorghe s-a gândit că ar fi mult mai bine să-l înapoieze juratului deoarece își dorește să facă parte din echipa lui Sorin Bontea. ”Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om”, a spus concurentul, citat de spynews.ro.

Ulterior, chef Cătălin Scărlătescu a decis să-i ia cuțutul de aur concurentului. ”Ăsta e al tău și ăsta e al meu. M-am sfătuit cu mine cum te-ai sfăruit și tu cu tine. Oamenii se chinuie mult să ajungă în concursul ăsta. Poate nu-i momentul tău, momentul meu sau momentul ăsta. Mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevăr un cuțit. Vom vedea ce se întâmplă. În continuare pentru mine poți fi un mare bucătar”, i-a spus acesta concurentului.

Cum au reacționat chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea după ce lui pavel Gheorghe i-a fost retras cuțitul de aur

După cele întâmplate cu concurentul Pavel Gheorghe la emisiunea ”Chefi la cuțite”, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au comentat pe conturile lor de socializare.

”Am stat 1 oră să scriu acest post. Inițial, era cu fotbalişti, după aia cu IT-işti, după aia cu trenuri, am scris şi cu ultimul metrou, sau cu taxiul ăla mai murdar, băi nene, până la urmă, fiind în pană de inspirație si deh, nu îmi iese compoziția, o zic direct: cuțitul de aur se acceptă chiar dacă ajungi în echipa lui Măciucă(glumă), pentru că tot în echipe eşti. Finala nu e a lui Bontea, Scărlătescu sau a mea, finala e a celui care are scris numele pe farfuria de aur. Cuțit de aur, farfurie de aur, amintiri frumoase, 30mii de euro, etc… dar, aia e…. democrația e democrație, iar … mă lungesc, noapte bună ? P. S. A mai închis şi la corectură, poate nici textul ăsta nu a ieşit aşa cum trebuie, poate îi lipsesc cartofii fondanți şi morcovii caramelizați.Later edit: intră bine aici proverbul ăla ,,calul de dar nu se caută la dinți””, este mesajul lui chef Florin Dumitrescu.

”Prima oară în istoria show-ului când ne-am confruntat cu așa ceva…@chefpavelgherghe , eu îți mulțumesc pentru încredere, dar nu uitați că cel mai important în concursul ăsta este talentul și dăruirea pe care voi le aveți în bucătărie. @ Chefi La Cutite”, a scris chef Sorin Bontea în mediul online.

citește și...