VIDEO/ Cine este Paul Vasile, concurentul care a primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”

10.03.2021, 12:07
VIDEO/ Cine este Paul Vasile, concurentul care a primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”
VIDEO/ Cine este Paul Vasile, concurentul care a primit cuțitl de aur de la Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”

Chef Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Paul Vasile este norocosul concurent din sezonul 9 ”Chefi la cuțite” care l-a impresionat cel mai mult pe Sorin Bontea, care i-a dat cuțitul de aur. Paul vasile are 27 de ani, este din Cernica, este bucătar și a început să gătească încă din copilărie. „Cred că de la 6 ani am început să cochetez cu bucătăria. Am început să fac școala pentru bucătari pentru că asta e pasiunea mea și am zis că trebuie să-mi urmez acest vis. Dacă eram la practică nu ratam niciun curs, am mers în fiecare zi. Am prins sărbătorile de Crăciun și m-am dus la practică să învăț. Imediat după ce am terminat cursurile m-am angajat la un restaurant în București, eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot și aveam salariul foarte mic”, a spus Paul Vasile, citat de spynews.ro.


”Primul cuțit de aur din sezonul nouă @paulvasilee Bravo! O farfurie foarte bună: păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc. S-a nimerit să fie în ziua în care am aniversat și 26 de ani de căsnicie ? @ Chefi La Cutite”, este mesajul transmis de chef Sorin Bontea după ce a acordat cuțitul de aur.

Sezonul 9 ”Chefi la cuțite a început în luna februarie

Duminică, 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...