Rodica Popescu Bitănescu, la ”Chefi la cuțite”. Ce pregătește celebra actriță pentru jurați

15.03.2021, 14:56
Rodica Popescu Bitănescu, la ”Chefi la cuțite”. Ce pregătește celebra actriță pentru jurați
Rodica Popescu Bitănescu, la ”Chefi la cuțite”. Ce pregătește pentru jurați

Luni seara, 15 martie 2021, surprizele se țin din nou lanț la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

În fața celor trei chefi va ajunge îndrăgita actriță Rodica Popescu Bitănescu, cu o mâncare de chiftele marinate, cu care speră să îi cucerească iremediabil. Râsul ei inconfundabil își face loc și în bucătărie, acolo unde telespectatorii nu au mai văzut-o până acum.

Lupta pentru noi avantaje în battle-uri va încinge iarăși spiritele, iar tema amuletei îi va pune pe gânduri pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Farfuriile aduse de bandă în fața chefilor vor conține ingrediente cel puțin… inedite, friptura de zebră fiind unul dintre preparatele ce urmează a fi jurizate în această seară de la 20:30, la Antena 1.

Sezonul 9 ”Chefi la cuțite a început în luna februarie

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...