Un concurent crede că a găsit animalul de companie perfect pentru fiecare jurat ”iUmor”

21.09.2021, 15:36
Un concurent crede că a găsit animalul de companie perfect pentru fiecare jurat ”iUmor”
Un concurent crede că a găsit animalul de companie perfect pentru fiecare jurat ”iUmor”

Un concurent vine sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în prima ediție din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii b”iUmor” cu un număr neobișnuit de roast cu animale.  Acesta va povesti despre ce asemănări a găsit el despre cei trei jurați de la emisiune – Delia, Mihai Bendeac și Cheloo –  și anumite rase de căței.

Un iubitor de animale de companie își va lua inima în dinți pentru a urca pe scena ”iUmor”, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, cu un număr de roast inspirat din experiențele sale cu patrupezii. Acesta va povesti cu zâmbetul pe buze despre ce asemănări a găsit el despre jurații iUmor și anumite rase de căței.

Ce asemănări există între Delia și un husky, între Mihai Bendeac și cățelul lui, Happy, dar și ce anume l-a făcut pe crescătorul de animale să îl asemene pe Cheloo unui Chihuahua, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

”iUmor”, la sezonul 11

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...