Andreas Petrescu, despre roast-urile de la ”iUmor”. ”Eu scriu textele, echipa mă protejează”

20.06.2021, 15:43
Andreas Petrescu, despre roast-urile de la ”iUmor”. ”Eu scriu textele, echipa mă protejează”
Andreas Petrescu, despre roast-rile de la ”iUmor”. ”Eu scriu textele, echipa mă protejează”

Actorul Andreas Petrescu a vorbit despre textele pe care le scrie pentru roast-urile de la emisiunea ”iUm or”, de la Antena 1.

Andreas Petrescu esrte cel care scrie textele multora dintre roast-urile pe care unele vedete le prezintă la emisiunea ”iUmor”, de la postul de televiziune Antena 1. ”Se spunea că la noi în țară nu există public pentru asta, se spunea că oamenii de pe TV nu suportă glumele despre ele, glumele noastre nu sunt atât de dure, roast-ul se face cu drag. Eu scriu testele, echipa mă protejează. Oamenii trebuie să înțeleagă că putem glumi despre orice, umorul se bazează pe defecte, nu intenționez să jignesc pe nimeni, eu atunci când scriu o fac cu greu. Atunci când încerci să-și verși furia să spui lucruri urâte oamenii nu râd”, a declarat Andreas Petrescu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Evident e greu să stai să suporți, de aceea glumele se sprijină în mare parte de Delia, Bendeac și Cheloo”, a adăugat acesta.

Andreas Petrescu este căsătorit cu Augusta Lazarov

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca.

Prima întâlnire a Augustei Lazarov cu Andreas Petrescu a avut loc într-o sală de teatru.

”Eram la teatru și jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama”. Am scris-o la 33 de ani și nu am știut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie și succesul. Și pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Și m-am așezat înainte de piesă pe un scaun ca să ”văd” piesa în mintea mea cum se va derula. Și, cum stăteam așa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov”. Iar eu, pentru că eram foate concentrat și ușor irascibil, am zis: „ei, o fi și vreo prințesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…”. Numai că ea era în spatele meu și a spus, „nu-i nimic, pot sta și în altă parte”. M-am simțit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric”, a povestit Andreas Petrescu în cadrul unui interviu.

 

citește și...