FOTO & VIDEO / Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 ”iUmor”

27.05.2021, 13:40
FOTO & VIDEO / Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 ”iUmor”
FOTO / Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 ”iUmor”

Preferatul juraţilor în semifinala ”iUmor” a fost şi preferatul publicului în marea finală a show-ului, difuzată aseară la Antena 1.

Andrei Garici este câştigătorul celui de-al zecelea sezon ”iUmor”, de la Antena 1.

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. ”Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, unul dintre cei trei jurați de la emisiune,  uimită de calitățile de comediant ale concurentului.

Andrei Garici a prins ultimul loc printre finaliuștii de la ”iUmor”

În semifinală, Andrei Garici i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon ”iUmor” .

Aseară, marele câştigător ”iUmor” a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu ”iUmor” din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extrordinar, care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

Finala celui de-al zecelea sezon a avut nu mai puțin de 12 concurenți trimiși de jurați la votul publicului, iar Andrei s-a ”luptat” cu cei mai buni concurenți din acest sezon: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

citește și...