Un cântăreț de muzică country a murit în somn la doar câteva ore după nuntă

30.11.2022, 20:30

Un cântăreț american de muzică country, Jake Flint,  a murit la doar câteva ore după nuntă. El avea 37 de ani.”Cu inima frântă și într-o profundă durere trebuie să anunț că Jake Flint a murit în mod tragic”, a scris duminică seară managerul său, Brenda Cline, pe rețelele de socializare.

“Am încercat de mai multe ori astăzi să fac o postare, dar nu poți comenta ceea ce nu poți procesa”, a adăugat Cline, care nu a dezvăluit cauza morții interpretului și compozitorului de la Red Dirt.

Potrivit unui articol din Oklahoman, Flint a murit sâmbătă noaptea în somn, potrivit dailymail.com.uk.

“Nu înțeleg”

Văduva lui Flint, Brenda Flint, a postat o înregistrare video aparent realizată la nunta lor, a relatat postul de radio de știri din Tulsa KRMG, care îl arată pe cântăreț dansând în aer liber și îmbrățișându-și și sărutându-și proaspăta mireasă, în timp ce un fotograf a surprins momentele jucăușe și tandre. Videoclipul a avut o legendă simplă: “Nu înțeleg”.

Într-o postare de urmărire sfâșietoare marți, Brenda Flint a împărtășit durerea pe care o simțea.

“Oamenii nu sunt meniți să simtă atâta durere”

“Ar trebui să ne uităm la fotografiile de nuntă, dar în schimb trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul. Oamenii nu sunt meniți să simtă atâta durere”, a scris ea. “Inima mea s-a dus și am nevoie cu adevărat ca el să se întoarcă. Nu mai pot suporta mult. Am nevoie de el aici”.

Managerul său a adăugat că era pregătit să își continue drumul în carieră, făcând aparent aluzie la 2 decembrie, când Jake trebuia să înceapă o serie de spectacole în Oklahoma și Arkansas, care ar fi continuat până în mai 2023.

“L-am iubit mult ca pe un fiu. Cel mai amuzant, cel mai hilar, cel mai muncitor și dedicat artist cu care am lucrat vreodată în cariera mea”, a continuat Cline în omagiul său. “Eram pe cale să ne lansăm în afaceri împreună după ce el și Brenda s-au căsătorit – ceea ce s-a întâmplat ieri. Da, ieri”.

Flint, originar din Tulsa, s-a născut în 1985 și a crescut în Holdenville și a locuit în Mounds, potrivit site-ului său.

El era cunoscut pentru cântece de succes precum “Hurry Up and Wait”, “Long Road Back Home”, “What’s Your Name?” și “Cowtown”.

“Jake are un milion de prieteni și nu sunt sigur cum vor face față cu toții acestei pierderi tragice. Avem nevoie de rugăciuni – totul este atât de suprarealist”, a continuat Cline. “Vă rog, vă rog să vă rugați pentru noua lui soție, Brenda, pentru prețioasa mamă a lui Jake, pentru sora lui și pentru restul familiei și prietenilor săi.”

Cline a adăugat: “Acest lucru va fi incredibil de dificil pentru atât de mulți. Te iubim Jake și în inimile noastre pentru totdeauna”.

Publicistul lui Flint, Clif Doyal, a declarat pentru Oklahoman că acesta a fost “un ambasador al muzicii Oklahoma Red Dirt”, un gen de country care își trage numele de la solul din statul Sooner.

Fanii lui Flint au trimis dragostea și condoleanțe familiei sale, scriind cuvinte de alinare în comentariile pentru declarația lui Cline.

“Viața poate fi atât de insuportabil de crudă! Îmi pare atât de rău Brenda pentru tine, soția, familia și prietenii lui! Îmbrățișări vindecătoare și rugăciuni reconfortante”, a scris un urmăritor, în timp ce altul a adăugat: “Oh, nu, este o pierdere atât de mare. Îmi pare atât de rău”.

 

citește și...