Un bunicuță super-fit își arată rezultatele, după săptămâni de antrenament. Fotografiile arată cum trupul ei a devenit mai tonifiat

22.08.2022, 15:22

Lorie Kristy Rubio, alias “Biker Barbie”, a fost văzută etalându-și silueta slabă într-un bikini roșu strălucitor pe scena unui concurs de culturism organizat de The Global Bodybuilding Organization. Fotografiile  arătau cum mușchii ei deveneau mai bine definiți și mai tonifiați. “18 săptămâni de muncă grea și dedicare”.

O bunicuță super-fit, care a petrecut 18 săptămâni transformându-și corpul pentru un spectacol de culturism, a urcat pe scenă etalându-și silueta slabă într-un bikini roșu strălucitor în weekend.

Lorie Kristy Rubio, care s-a autointitulat “Biker Barbie” pe TikTok, a fost filmată în timp ce făcea o plimbare pe podium pe scena evenimentului Legacy Classic, transmite dailystar.co.uk.

Un bunicuță super-fit își arată rezultatele, după săptămâni de antrenament

Femeia, care a folosit hashtag-uri pe videoclipurile anterioare în care se descria ca fiind o ‘bunică în formă’, a fost văzută cu un zâmbet uriaș pe față în timp ce ieșea în bikini roșii.

Deși nu a câștigat, bunica nu a fost dezamăgită de experiența ei, după cum a scris: “Fără trofeu, dar experiența a fost frumoasă!!!”.

“18 săptămâni de muncă grea și dedicare”

Fanii ei au încurajat-o în continuare, indiferent de rezultat, după ce au fost uimiți de cele 18 săptămâni de dedicare pe care le-a depus pentru a se pregăti pentru scenă.

Un utilizator a spus: “Da, fato, ai reușit”.

Un altul a adăugat:”Bravo, fato! Asta e incredibil”

“Ce experiență incredibilă, tot ai câștigat treabă bună”, a scris un al treilea intternaut.

Săptămâna trecută, Lorie, care lucrează ca agent imobiliar zi de zi, a împărtășit o serie de fotografii pe care și le-a făcut în bikini în fiecare săptămână pe durata antrenamentului.

Fotografiile  arătau cum mușchii ei deveneau mai bine definiți și mai tonifiați, a fost postat pe TikTok cu muzică de pe piesa lui Selena Gomez, Look at Her Now.

În legendă, ea a susținut că a fost vorba de “18 săptămâni de muncă grea și dedicare”, în timp ce a adăugat în comentarii că motivația ei a venit din cauza divorțului ei recent.

 

citește și...