FOTO. O ”bunicuță sexy”, de 53 de ani, înnebunește bărbații tineri. Cum s-a pozat femeia

20.07.2022, 19:20

Culturista și modelul de fitness Andrea Sunshine, în vârstă de 53 de ani, spune că adoră atenția băieților mai tineri – dar de ce o iubesc ei în detrimentul femeilor de vârsta lor atât de mult?

O bunicuță în formă a dezvăluit de ce alte femei nu au nicio șansă în fața ei când vine vorba de băieți mai tineri.

Andrea Sunshine, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în Londra, dovedește că vârsta este doar un număr, deoarece atrage băieți cu jumătate din vârsta ei.

O ”bunicuță sexy”, de 53 de ani, înnebunește bărbații tineri

Culturista petrece o mare parte din zi la sală, cu sesiuni de 8 ore doar pentru a-și menține fizicul musculos.

De asemenea, ea are peste 133.000 de urmăritori pe Instagram, unde își împărtășește antrenamentele de la sală.

Care este secretul femeii

Și, deși de obicei atrage privirile unor tipi mult mai tineri decât ea, ea susține că există un motiv în spatele acestui lucru.

Vorbind pentru Daily Star, Andrea a vorbit despre atenția masculină, ea spunând că acest lucru se datorează faptului că bărbații preferă femeile cu experiență.

“Vârsta mea îi excită”

“Avem mai multă experiență și încredere în noi înșine, ceea ce uneori lipsește în cazul tinerelor fără experiență. De asemenea, vârsta mea îi excită, la fel ca și mușchii mei.”

Andrea nu este genul care să se laude cu atenția pe care o primește, dar aceasta îi dă emoții.
Ea a adăugat: “Sincer, îmi dă un impuls, îmi place pentru că mă excită și ideea asta mă duce cu gândul la un fel de fantezii.

Până la urmă, suntem ființe instinctive, iar unele emoții și reacții nu le putem controla.

Cred că este în regulă să ne simțim spiritul liber cu un fel de limitări responsabile. Deși sunt mai atrasă de bărbații maturi!”

Femeia a dezvăluit recent că secretul aspectului ei tineresc este să facă yoga goală.
Andrea a spus că această practică o ajută să piardă calorii, dar îi oferă și o mai mare stare de bine pentru rutina ei agitată.

Ea a vorbit anterior: “Stresul îmbătrânește, având control asupra respirației tale, promovează un sentiment mai mare de relaxare și echilibru”.

citește și...