FOTO. Cum arată femeia supranumită “Hulk”. “Eu numesc stilul meu de antrenament “calea braziliană”

08.08.2022, 21:15

Fafa Araujo, în vârstă de 36 de ani, din Rio de Janeiro, Brazilia, a devenit o senzație pe rețelele de socializare – și asta datorită abdomenului și picioarelor sale musculoase, pe care le etalează în mediul online. “Ceea ce le face de fapt unice este rutina pe care o urmez. Eu însămi am creat toate aceste programe! Eu numesc stilul meu de antrenament “calea braziliană”

Fafa Araujo, în vârstă de 36 de ani, din Rio de Janeiro, Brazilia, a devenit o senzație pe rețelele de socializare– și asta datorită abdomenului și picioarelor sale musculoase, pe care și le etalează.

Un fotomodel a devenit viral după ce și-a etalat pe rețelele de socializare abdomenul și picioarele musculoase. Fafa Araujo, în vârstă de 36 de ani, originară din Rio de Janeiro, Brazilia, s-a mutat în Chicago, SUA, în urmă cu aproximativ 11 ani, unde a devenit o vedetă online, transmite dailystar.co.uk.

Femeia supranumită “Hulk” își etalează formele în mediul online

Modelul, care poartă numele de Fafa Fitness, este prezentă pe scena sălii de sport de 25 de ani, ajutând oamenii să-și schimbe formele corpului. Ea împărtășește adesea videoclipuri cu ea făcând exerciții fizice, unde are un număr uriaș de 455.000 de fani pe Instagram.

Iar într-un videoclip recent de pe TikTok, care a adunat peste 900.000 de vizualizări, Fafa se filmează lucrând la un aparat de haltere. Arătându-și trunchiul dezgolit și picioarele musculoase, ea a scris la postare: “She Hulk.”

Ce i-au transmis internauții

Iar utilizatorii rețelelor de socializare, care au apreciat postarea de peste 46.800 de ori, au fost cu siguranță de acord cu porecla ei.

Un fan i-a transmis: “Munca ta grea a dat roade”.

Un al doilea utilizator a comentat: “Ține-o tot așa, arăți bine!”
Între timp, un al treilea internaut a lăudat-o: “Femeie incredibilă”, urmat de un emoji cu o inimă”.

Dar alții au avut comentarii despre ținuta ei, ceea ce nu a părut să o deranjeze pe bomba-sexy.

Un utilizator TikTok a spus: “Nu, nu, nu: Încerc să par răutăcios, dar sincer trebuie să nu mai faci sala de sport să arate ca un club de striptease”.

Un altul a răbufnit: “Da… Întotdeauna îmi trag tricoul în sus când lucrez la picioare”.
Vorbind despre angajamentul ei față de fitness, modelul a spus: “Nu, nu, nu: “Nu se întâmplă peste noapte”.

“Nu există niciun secret pentru a-ți construi corpul de vis, este nevoie de timp, dedicare și consecvență și cu asta îți vei atinge obiectivele”.

“Îmi place la nebunie să merg la sală și să educ oamenii pe care îi antrenez, și să mănânc pentru rezultate, fac asta din dragoste”.

“Eu numesc stilul meu de antrenament “calea braziliană”

Fafa conduce programul online de antrenament personal The Daily Gainz, unde își împărtășește rutinele de antrenament.

Ea a concluzionat: “Ceea ce le face de fapt unice este rutina pe care o urmez. Eu însămi am creat toate aceste programe! Eu numesc stilul meu de antrenament “calea braziliană”, deoarece exercițiile pe care le fac sunt foarte diferite de programul tipic de antrenament pentru “ziua picioarelor”. Vreau să pot ajuta cât mai multe persoane să își atingă obiectivul, așa că sunt de părere că faptul că programele sunt accesibile este cel mai bun lucru.”

 

citește și...