Tragedie la Roman. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fetițele gemene

07.11.2021, 11:49
Tragedie la Roman. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fetițele gemene
Tragedie la Roman. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fetițele gemene

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Roman, și-a înjunghiat, sâmbătă dimineață, fiicele gemene de nici trei luni și soția. Una dintre fetițe a decedat, iar o alta se află la spital în stare gravă. Potrivit unor surse, între cei doi soţi a izbucnit sâmbătă un conflict spontan din cauza unor probleme financiare ale familiei.

Caz șocant în municipiul Roman. Un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat, sâmbătă, soţia şi cele două fiice gemene, în vârstă de aproape trei luni. Agresiunea s-a produs în apartamentul dintr-un bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Favorit.Vecinii care au auzit ţipetele din locuinţă au chemat poliţiştii.

Oamenii legii l-au reţinut pe suspect, iar victimele au fost preluate de ambulanță. Între cei doi soţi ar fi izbucnit sâmbătă un conflict spontan din cauza unor probleme financiare ale familiei

Tragedie la Roman. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fetițele gemene. Una dintre fetițe a murit

“Au fost transportate la Centrul de primiri Urgenţe Roman trei victime, o femeie de 34 ani şi două fetiţe de două luni şi jumătate. Una dintre fetiţe era în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate toracic şi abdominal. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără răspuns. A doua fetiţă avea plăgi înjunghiate abdominale cu evisceraţie de colon şi transvers. A fost transportată cu elicopterul la Spitalul “Sf. Maria” Iaşi. Mama fetiţelor, în vârstă de 34 ani, este în CPU sub supraveghere, dar nu prezintă leziuni care să îi ameninţe viaţa”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, Laura Trifan.

Un procuror criminalist a preluat cazul şi l-a audiat pe suspect în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de omor şi vătămare corporală gravă. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arest. El va fi prezentat, duminică, Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

citește și...