Un bărbat, îngropat în datorii, a câştigat un premiu uriaş la loto. “Atunci când trecea pe lângă casa mea, îmi dădea câteva bilete”

01.08.2022, 13:41

Un indian din sudul statului Kerala, care era pe punctul de a-și vinde casa pentru a-și plăti o datorie, a câștigat la loterie 10 milioane de rupii în numerar (aproximativ 133.4000 de dolari americani).  “Nu eram un cumpărător obișnuit de bilete de loterie. Atunci când trecea pe lângă casa mea, îmi dădea câteva bilete”.

În timp ce era împovărat de o criză financiară majoră, Mohammed Bava, în vârstă de 50 de ani, s-a rugat pentru un pic de noroc în viața sa și acesta s-a împlinit

Mohammed Bava, în vârstă de 50 de ani, locuitor al localității Manjeshwar din districtul Kasaragod, lucrează ca pictor. Avea mare nevoie de bani, deoarece împrumutase aproximativ 5 milioane de rupii de la rudele sale și de la o bancă. El a luat împrumutul pentru căsătoria celor două fiice ale sale și pentru a achita pierderile pe care le suferise în afacerea imobiliară. De asemenea, a împrumutat bani pentru a-și trimite fiul Nizamudheen în Qatar, potrivit BBC.

Înainte să-și vândă casa din cauza datoriilor, a câștigat o loterie

Neavând altă opțiune, a decis să își vândă casa de 2.000 de metri pătrați. Luni, cu doar două ore înainte de a primi avansul pentru vânzarea casei sale, a aflat că a câștigat premiul cel mare de 10 milioane de rupii.

După ce a câștigat premiul cel mare, Bava, așa cum era de așteptat, a decis să nu-și vândă casa. “Am câștigat la loto. Așadar, nu este nevoie să vând casa. Când vom primi premiul, toate problemele noastre vor fi rezolvate”, a declarat Bava pentru ZeeNews.

“Nu știam ce să fac”

El a spus că trece prin anxietate din cauza pierderilor suferite în afaceri. “Dar Atotputernicul mi-a arătat în cele din urmă o cale”, a spus Bava.

El cumpărase biletul câștigător de la Agenția Loteriei Amma din Hosangadi. Potrivit rapoartelor, Mohammed a primit aproximativ 6,3 milioane de rupii după deducerea taxelor, ceea ce este mai mult decât banii pe care îi datora.

“Nu eram un cumpărător obișnuit de bilete de loterie. Îl cunosc personal pe acel agent de loterie, așa că atunci când trecea pe lângă casa mea, îmi dădea câteva bilete. Am cumpărat acest bilet fiind stresat, pentru că nu știam ce să fac”, a declarat Bava.

Când a fost întrebat ce va face cu banii după ce va rambursa împrumutul, Bava a spus că va cheltui restul sumei pentru cei săraci și nevoiași.

 

citește și...