Câștigătorii Loto. De la consumatorul de „cocaină” la bărbatul care s-a culcat cu 4.000 de femei

01.04.2022, 20:42
Câștigătorii Loto. De la consumatorul de „cocaină” la bărbatul care s-a culcat cu 4.000 de femei

Marea Britanie a avut câțiva câștigători la Loto infami de-a lungul anilor – și aici aruncăm o privire la câțiva britanici care au luat-o razna după ce au câștigat bani care i-au schimbat viața jucând la Loterie. De la o femeie care și-a cheltuit banii pentru cocaină și operații plastice, până la un bărbat care s-a bătut cu lucrătorii sexuali, iată cele mai extreme cazuri britanice.

Câștigând milioane la Loterie ar putea fi cel mai grozav cadou imaginabil, dar pot exista dezavantaje. Aici, aruncăm o privire la câțiva britanici care au strâns bani care i-au schimbat viața după ce au cumpărat un bilet de loterie înainte de a merge la cheltuieli turbulente.

 

Jane Park

Jane Park avea 17 ani și lucra ca administrator temporar pentru 8 lire sterline pe oră când a devenit cea mai tânără câștigătoare a EuroMillions din istorie în 2013. Cu toate acestea, anul trecut, ea a spus că este bucuroasă că restricția de vârstă la loterie a fost ridicată la 18 ani – pentru că a spus că „ura” câștigarea premiului.

Jane a scos o sumă de invidiat de 1.000.000 de lire sterline. Inițial, a fost atât de copleșită de bani încât s-a oferit chiar să plătească cuiva 60.000 de lire sterline pe an pentru a se întâlni cu ea.

 

Callie Rogers

Incredibil, Callie Rogers avea doar 16 ani când a băgat în buzunar 1,8 milioane de lire sterline în 2003, la vremea când câștiga 3,60 de lire sterline pe oră în calitate de casier.

Adolescentul scăpat de sub control, care locuia pe o proprietate a consiliului din Cumbria împreună cu părinții ei adoptivi, a investit 250.000 de lire sterline pe cocaină. Ea a cheltuit, de asemenea, 300.000 de lire sterline pe haine și 18.000 de lire sterline pe slujbe – dar, în ciuda faptului că era rebelă, a dat și 500.000 de lire sterline prietenilor și familiei.

Callie are acum 33 de ani și este mamă de trei copii și beneficiază de ajutor social. În 2003, ea a declarat pentru Closer Magazine: „Eram o celebritate locală și oamenii veneau la mine în pub-uri de parcă ar fi fost cel mai bun prieten al meu și am simțit presiunea să le cumpăr toate băuturile. Nu știam în cine să am încredere”.

 

Mikey Carroll

În ziua în care Mikey Carroll și-a încasat premiul de loto de 9.736.131 de lire sterline, criminalul condamnat purta o etichetă electronică pentru că era beat și dezordonat.

Asta pentru că milioanele lui l-au lăsat slab, fără adăpost și aproape mort. Mikey a susținut chiar că s-a culcat cu 4.000 de femei datorită averii sale – și a spus că a luat trei linii de cocaină în fiecare dimineață.

Căsnicia lui s-a prăbușit în cele din urmă și a atras atenția gangsterilor, în timp ce într-o dimineață și-a găsit șase câini cu gâtul tăiat. A ajuns să rămână fără adăpost, dar acum are o nouă relație și lucrează ca livrător de cărbune.

Colin și Christine Weir

Au trecut peste 10 ani de când Colin Weir și fosta lui soție Christine au câștigat 161 de milioane de lire sterline la EuroMillions.

Perechea, din Ayrshire, Scoția, a devenit unii dintre cei mai generoși câștigători la loterie din Marea Britanie din cauza abnegației lor.
Dar Colin a cheltuit bani la un ritm alarmant și a pompat bani în mașini, bijuterii, proprietăți și în echipa sa de fotbal favorită, Patrick Thistle.

Noul său stil de viață sălbatic l-a determinat să se despartă de soția sa în 2018 – unde deja cheltuise sau dăduse 40 de milioane de lire sterline. El a murit un an mai târziu, la vârsta de 72 de ani – și și-a tratat prietenii de dincolo de mormânt cu o petrecere de lux de 1 milion de lire sterline la Trump Turnberry.

Margaret Loughrey

Margaret Loughrey, din Strabane, Irlanda de Nord, a fost găsită moartă la ea acasă anul trecut, la vârsta de 56 de ani. Ea a câștigat 27 de milioane de lire sterline în 2013, dar mai târziu a spus că i-a „distrus” viața. Înainte de câștig, ea trăia din 71 de lire sterline pe săptămână și se întorcea de la centrul de locuri de muncă când a decis să cumpere un bilet de loto.

La doi ani după ce a revendicat premiul, i s-a ordonat să facă 150 de ore de muncă în folosul comunității după ce a agresat un șofer de taxi.  De asemenea, s-a spus că și-a „alungat” membrii familiei din viața ei, în ciuda faptului că le-a dat 1 milion de lire sterline fiecare.

 

citește și...