O femeie a aflat că a câstigat 3 milioane de dolari, după ce și-a verificat mailul. ”Bucuria m-a paralizat”

24.01.2022, 13:02
O femeie a aflat că a câstigat 3 milioane de dolari, după ce și-a verificat mailul. ”Bucuria m-a paralizat”

O femeie din Oakland a avut surpriza vieții când a verificat dosarul de spam din contul ei de e-mail și a văzut un e-mail în care a spus că a câștigat un premiu Mega Millions de 3 milioane de dolari de la Loteria Michigan. ”Totul este încă atât de șocant pentru mine încât chiar am câștigat 3 milioane de dolari!”

Laura Spears, 55 de ani, a egalat cele cinci bile albe – 02-05-30-46-61 – la extragerea din 31 decembrie 2021, pentru a câștiga un premiu de 1 milion de dolari. Datorită Megaplier, premiul a fost înmulțit la 3 milioane de dolari. Ea și-a cumpărat biletul câștigător online la MichiganLottery.com.

„Am văzut un anunț pe Facebook că jackpot-ul Mega Millions era destul de mare, așa că mi-am accesat contul și mi-am cumpărat un bilet”, a spus Spears.

O femeie a găsit 3 milioane $ în Spam

„Câteva zile mai târziu, căutam un e-mail lipsă de la cineva, așa că am verificat dosarul de spam din contul meu de e-mail.

Atunci am văzut un e-mail de la Loterie care spunea că am câștigat un premiu. Nu îmi venea să cred ce citeam, așa că m-am autentificat la contul meu de loterie pentru a confirma mesajul din e-mail. Totul este încă atât de șocant pentru mine încât chiar am câștigat 3 milioane de dolari!”

Femeia a descoperit că cele cinci numere s-au potrivit și că a încasat premiul de un milion de dolari însă a ratat informarea că premiul ei fusese triplat pentru că bifase pe biletul de joc X3. Informarea conform căreia Loteria îi aducea la cunoștință că trebuia să încaseze 3 milioane $ i-a intrat în secțiunea ”Spam” de pe adresa de e-mail a femeii.

Ce are de gând să facă cu banii

Spears a vizitat recent sediul Loteriei pentru a revendica marele premiu. Cu câștigurile ei, intenționează să împartă cu familia ei și să se pensioneze mai devreme decât plănuise.

Jackpotul Mega Millions a fost câștigat ultima dată pe 22 octombrie 2021, când o familie din Lake Havasu City, Arizona, a câștigat 108 milioane de dolari. Jackpotul actual se ridică la 376 de milioane de dolari.

Mega Millions au loc în fiecare marți și vineri seara. Fiecare joc Mega Millions costă doar 2 USD. Pentru un dolar suplimentar per joc, jucătorii au posibilitatea de a adăuga un „Megaplier” care poate multiplica premiile non-jackpot de până la cinci ori. Biletele Mega Millions sunt vândute în 45 de state, Washington D.C. și Insulele Virgine ale SUA.

Conform Loteriei Mega Millions, în ultimii ani zeci de premii de milioane de dolari nu au fost ridicate de către câștigători și organizatorii cred acum că din cauză că mailurile ”cu bani” au intrat în ”Spam” și lumea le-a șters fără să verifice.

citește și...