Un bărbat din Botoșani nu a fost primit acasă de părinți după ce a fost externat

30.12.2021, 13:24
Un bărbat din Botoșani nu a fost primit acasă de părinți după ce a fost externat
Un bărbat din Botoșani nu a fost primit acasă de părinți după ce a fost externat

Situație incredibilă în Botoșani. Un bărbat nu a fost primit acasă de părinți după externarea din spital. ”Să vină acasă sănătos”, a transmis angajaţilor de la ambulanţă mama bărbatului. Bărbatul a fost călcat de o mașină în luna noiembrie a acestui an. Acesta a fost din nou dus la spital după ce părinții au refuzat să-l primească.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din judeţul Botoşani, care a fost călcat de o maşină în luna noiembrie și a ajuns în stare gravă la spital cu multiple traumatisme şi fracturi, nu a fost primit marți acasă de părinți pentru că nu este recuperat în totalitate, informează Hotnews.

În urma accidentului din luna noiembrie, bărbatul respectiv a fost operat de mai multe ori şi a fost internat la ATI, cu multiple fracturi şi traumatisme. Starea sa s-a îmbunătăţit, iar medicii au considerat că se poate recupera şi la domiciliu, fiind externat marţi.

Un bărbat din Botoșani nu a fost primit acasă de părinți după ce a fost externat. ”Să îl externeze când e bine”

Bărbatul a fost transportat la locuința familiei csale cu ambulanța, însă părinții acestuia au refuzat să-l primească. ”Doar că părinţii au refuzat să îşi primească propriul copil, pentru că nu este complet vindecat. Ambulanţierul a stat peste două ore, cu motorul pornit, în faţa porţii, pentru a oferi condiţii, cât de cât, pacientului, însă s-a lovit de refuzul părinţilor. Din acest motiv pacientul a fost dus din nou la Urgenţe şi se caută o soluţie”, a declarat medicul primar Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, pentru www.monitorulbt.ro.

”El când a plecat de acasă era sănătos. Să îl externeze când e bine, nu când e bolnav, cum e acum. Să vină acasă sănătos”, a spus mama bărbatului.

FOTO: Hepta

citește și...