Anca Serea a ajuns de urgență la spital: „Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși”. Cum se simte soția lui Adi Sînă

01.12.2021, 20:41

Anca Serea (40 de ani) a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Vedeta nu este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a mărturisit că i-a fost foarte greu să se dea jos din pat.

Anca Serea a ajuns la spital, marți seară, după ce a avut amețeli și nu s-a putut ridica din pat. Prezentatoarea a transmis un mesaj, de pe patul de spital, postând o fotografie cu o branulă în  mână.

Prezentatoarea a mărturisit că a avut amețeli și nu reușea să se dea jos din pat, fiind ajutată de soțul ei.

Anca Serea: „Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși”

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, a spus prezentatoarea de la Prima TV.

Vedeta a crezut, inițial, că este infectată cu Covid-19, însă după două teste, rezultatele au ieșit negative. Soțul ei a decis să o ducă la spital, pentru a i se face investigații amănunțite.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametrii normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea miercuri, pe Instagram.

Anca Serea se confruntă cu o anemie severă

Anca Serea a mai avut astfel de episoade medicale, prezentatoarea confruntându-se de ani buni cu anemia. Soția artistului suferă de anemie severă încă de la vârsta de 19 ani, înainte să-l nască pe primul copil.

Chiar dacă s-a tratat în perioada sarcinii, Anca Serea spune că anul trecut a trecut printr-un episod destul de grav.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.

Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, povestea Anca Serea la vremea respectivă.

 

citește și...