Familia lui Daniel Onoriu vrea să dea în judecată clinica unde s-a operat acesta

07.12.2021, 14:10
Familia lui Daniel Onoriu vrea să dea în judecată clinica unde s-a operat acesta
Familia lui Daniel Onoriu vrea să dea în judecată clinica unde s-a operat acesta

Pilotul Danel Onoriu, nepotul regretatei interprete de muzică de petrecere Gabi Luncă, este în stare critică la spital. Acesta este internat de câteva zile la Spitalul Floreasca din Capitală. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a suferit o opereație de micșorare a stomacului la o clinică din Rucia. Familia pilotului vreea să deea în judecată clinica respectivă.

Pilotul Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, se zbate între viață moarte la Spitalul de Urgență Floreasca. În urmă cu două săptămâni, acesta a suferit o operație de micșorare a stomacului în Turcia. Zilele trecute, Daniel Onoriu, nepotul regretatei interprete de muzică de petrecere Gabi Luncă, s-a simțit foarte rău și a ajuns la spital după ce a suferit o puternică hemoragie internă. Familia pilotului a făcut un apel umanitar pentru donarea urgență de sânge.

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a declarat, pentru click.ro, că familia intenționează să dea în judecată clinica din Turcia unde a fost operat Daniel Onoriu.

Familia lui Daniel Onoriu vrea să dea în judecată clinica unde s-a operat acesta. ”Se pare că kit-ul folosit în Turcia nu a fost unul de bună calitate”

“Pe 24 noiembrie a fost în Turcia la o clinică renumită și a făcut o intervenție la stomac, de micșorare a stomacului. A venit în țară și, în urmă cu patru zile dintr-o dată în casă, a început să verse sânge. L-au dus la spital și a pierdut undeva la doi litri de sânge! A intrat de urgență în operație. Ne gândim să-i dăm în judecată pe cei de la clinica din Turcia! Se pare că kit-ul folosit în Turcia nu a fost unul de bună calitate, astfel încât o capsă s-a desprins”, a declarat Rebeca Onoriu.

”El mi-a arătat imagini din rezerva din Turcia, o rezervă luxoasă, dotată! Nici prin cap nu-ți trecea că poate să se întâmple o asemenea tragedie. De acolo și hemoragia internă!Medicii români au intervenit să repare. Este operat, în continuare internat la secția de Terapie Intensivă, este supravegheat medical și Dumnezeu știe! Noi toți ne rugăm pentru el. Nu știm încă cât sânge s-a adunat! Au venit oameni din toată țara, chiar și de la Slobozia!”, a mai spus aceasta.

citește și...