Un bărbat de 20 de ani a fost înțepat de albine de peste 20.000 de ori. Tânărul a înghițit 30 de albine

01.09.2022, 14:01

Tăierea copacilor poate fi o activitate distractivă, dar cine ar fi știut că te poate costa și viața. Un bărbat de 20 de ani este spitalizat după ce a tăiat din greșeală un cuib de albine, ceea ce a dus la înțepături de peste 20.000 de ori. Austin Bellamy a înghițit 30 de albine în atacul de groază care a avut loc după ce a tăiat un cuib de albine ucigașe africane 

Un tânăr din statul american Ohio este conectat la aparate după ce a fost înțepat de mii de ori de albine, potrivit familiei sale și presei locale.
Austin Bellamy, în vârstă de 20 de ani, se afla în comă indusă medical marți seară, după ce a tăiat din greșeală un stup de albine în timp ce făcea lucrări la un copac pentru un prieten, a relatat Fox 19, o instituție media locală.

Potrivit USDA, o persoană poate supraviețui la 10 înțepături de albine ucigașe africane pe kilogram de greutate corporală. Albinele ucigașe africane, cunoscute popular sub numele de albine africanizate, înțeapă oamenii doar atunci când se simt amenințate. O singură înțepătură poate provoca dureri și mâncărimi enorme, care de obicei se ameliorează de la sine. Cele mai multe înțepături pe care le poate suporta un adult sunt în jur de 1.000.

Un bărbat de 20 de ani a fost înțepat de albine de peste 20.000 de ori

Austin Bellamy a înghițit 30 de albine în atacul de groază care a avut loc după ce a tăiat un cuib de albine ucigașe africane în timp ce tundea un lămâi, pe 26 august, a declarat mama sa, Shawna Carter.

Bunica și unchiul său se aflau la baza copacului și nu au putut să-l ajute pe Austin, fiind și ei atacați, transmite NyPost.com.

Mama tânărului a leșinat

“Când a început să le taie, atunci au ieșit albinele, iar el a încercat să se ancoreze jos și nu a putut”, și-a amintit Phyllis. “Striga: ‘Ajutor! Ajutați-mă! Ajutor! Și nimeni nu voia să-l ajute”.

“Am văzut cât de sus era… dar nu am putut ajunge la el pentru că eram înconjurată de albine”.

Ea a adăugat că era imposibil să ajungi la Austin prin roiurile de albine care îl atacau. Echipele de intervenție de urgență au solicitat University of Cincinnati Air Care pentru a-l transporta pe Austin la spital.

“Când am primit apelul, chiar am leșinat”, a spus mama Shawna. “A fost prea mult pentru mine să suport. “Părea că avea o pătură neagră pe cap, până la gât, până la brațe”.

Despre amploarea rănilor lui Austin, ea a spus: “Deci avea albine în el și au aspirat albinele din el până duminică dimineața”.

Ea a mai precizat că Austin are umflături roșii care îi acoperă corpul. Bunica lui, Phyllis, a fost dusă la spital cu o ambulanță.

Austin rămâne în comă indusă medical și conectat la un ventilator la Centrul Medical al Universității din Cincinnati. Inițial, el s-a luptat pentru viața sa în urma atacului, a declarat Shawna. Cu toate acestea, se așteaptă ca el să se recupereze complet.

 

citește și...