Un bărbat a fost devorat de pești piranha după ce a sărit într-un lac. Tânărul încerca să scape de atacul unui roi de albine

03.11.2021, 20:50
Un bărbat a fost devorat de pești piranha după ce a sărit într-un lac. Tânărul încerca să scape de atacul unui roi de albine

O excursie de pescuit de weekend a luat o turnură tragică când un bărbat a sărit într-un lac  din Brazilia pentru a scăpa de un roi de albine. Ghinionul l-a urmărit în continuare și a fost atacat de pești piranha.

Potrivit BBC, atacurile peștilor piranha asupra oamenilor sunt extrem de rare,  dar pot fi mortale.

Sâmbăta trecută, victima în vârstă de 30 de ani pescuia cu doi prieteni în lacul unei ferme din apropierea orașului Brasilandia de Minas. Bărbații au fost atacați de un roi de albine. Cei trei bărbati au sărit în apă, în încercarea de a scăpa, dar doar doi au ieșit, scrie ladbible.com.

Bărbatul a sărit într-un lac pentru a scăpa de atacul unui roi de albine

În încercarea de a scăpa de albine, cei trei pescari au sărit în lac. Doi dintre bărbați au reușit să înoate spre siguranță, dar prietenul lor nu a fost găsit.

Pompierii au fost chemați, iar un ofiter s-a scufundat în lac când a observat că bărbatul fusese atacat și parțial mâncat de peștii carnivori.

Polițiștii au reușit să recupereze cadavrul bărbatului la 4 m de țărm, după ore întregi de căutări.

Bărbatul a fost devorat de pești piranha

Departamentul de pompieri a raportat că peștii  au „desfigurat mai multe părți ale corpului și partea dreaptă a feței”.

Trupul bărbatului a fost predat familiei sale pentru înmormântare.

Bazinul fluviului Amazon din America de Sud găzduiește aproximativ 30 de specii de piranha, pești deosebit de agresivi, cu dinții foarte ascuțiți, care pot cu ușurință să rupă carnea.

 

citește și...