O fetiță de doi ani s-a răzbunat pe șarpele care a mușcat-o de buze. Micuța și-a înfipt dinții în reptilă și a ucis-o

18.08.2022, 14:53

Într-un incident șocant, o fetiță în vârstă de doi ani a reacționat la mușcătura unui șarpe, mușcându-l la rândul său și ucigând reptila. Incidentul a avut loc în satul Kantar, în apropiere de Bingol, Turcia, pe 10 august. Fetița din satul Kantar din Turcia a fost găsită mușcată de un șarpe de 50 de centimetri .

O fetiță de doi ani mușcă și ucide un șarpe după ce acesta a mușcat-o. Micuța se juca în curtea casei familiei sale când țipetele ei au alertat vecinii. Când au ajuns la ea, au găsit-o cu o urmă de mușcătură pe buză și cu un șarpe între dinți.

Potrivit presei locale, citate de mirror.co.uk, vecinul  a acordat primul ajutor fetiței și a chemat paramedicii.

O fetiță de doi ani se răzbună pe șarpele care a mușcat-o

Fetița, care a fost identificată doar după inițialele sale, S.E, a fost transportată de urgență la Spitalul de Maternitate și Copii Bingol după incident, unde a fost pusă sub observație timp de 24 de ore.

După ce a petrecut ceva timp în spital, fetița se pare că acum se simte bine și se recuperează.

Șarpele a murit mai târziu din cauza mușcăturii răzbunate a copilei.

Fetița se jucase cu șarpele înainte ca acesta să o muște

Conform rapoartelor locale, se pare că fetița se jucase cu șarpele înainte ca acesta să o muște de buza inferioară. Fetița a ripostat cu o mușcătură proprie, care s-a dovedit a fi fatală pentru reptilă.

Tatăl copilei, Mehmet Ercan, se afla la serviciu în momentul în care șarpele a lovit.

“Allah a protejat-o, într-adevăr. Vecinii noștri mi-au spus că șarpele era în mâna copilei mele, se juca cu el și apoi a mușcat-o. Apoi ea a mușcat șarpele înapoi ca reacție”, a spus el.

În altă ordine de idei, au apărut imagini cu un băiețel cu fața extrem de umflată după ce a fost înțepat în mod repetat de albine atunci când a scormonit în stupul lor.

Incidentul a avut loc când băiatul a mers la țară în orașul Zigong, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei.

Băiatul a fost dus la țară de către mama sa pentru ca acesta să se joace, relatează presa locală.

citește și...