Un bărbat cu 102 copii a jurat să nu mai fie tată pentru că nu mai poate “tolera mai mult”. Bărbatul are 568 de nepoți

27.12.2022, 13:15
  1. Musa Hasahya, care are 102 copii și 568 de nepoți, s-a trezit cerându-le celor 12 soții ale sale să ia pilule contraceptive, în timp ce se străduiește să facă față impactului pe care îl are familia sa tot mai numeroasă. “Nu mai pot tolera să fac copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele aflate la vârsta fertilă să apeleze la planificarea familială”.

Un bărbat cu 102 copii a jurat să nu mai fie tată, deoarece se luptă să facă față cu cei 102 copii.

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, care are 12 soții, le-a ordonat acum să ia pilula,. transmite dailystar.co.uk.

Bărbatul are 568 de nepoți

El a spus: “Nu mai pot tolera să fac copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele aflate la vârsta fertilă să apeleze la planificarea familială. De asemenea, îi descurajez pe cei care doresc să se căsătorească cu mai mult de patru soții să nu facă acest lucru, deoarece lucrurile nu sunt bune.”

Musa, care are și 568 de nepoți, locuiește într-un complex cu o casă cu 12 dormitoare în Bugisa, Uganda.

Nu îi cunoaște pe toți copiii

El spune că, deși își poate deosebi copiii și nepoții, nu îi cunoaște pe toți după nume.

S-a căsătorit cu prima sa soție, Hanifa, în 1971, la vârsta de 16 ani, după ce a renunțat la școală, și a devenit tată pentru prima dată doi ani mai târziu, când aceasta a născut o fiică.

În calitate de președinte al satului și om de afaceri, el spune că a decis să își mărească familia, deoarece avea bani și pământ.

El a spus: “Pentru că am reușit să câștig ceva, am decis să îmi extind familia căsătorindu-mă cu mai multe femei. M-am asigurat că sunt asigurate pentru a cultiva pământul și a produce alimente suficiente pentru a susține familia, deoarece solurile sunt fertile.”

Cu toate acestea, el cere acum ajutorul guvernului, spunând că se străduiește să își educe toți copiii.

Dar, în ciuda numărului imens de copii, familia sa spune că, în general, toți se înțeleg bine.

Hanifa a spus: “Are o inimă care ascultă, nu se grăbește niciodată să ia decizii înainte de a asculta toate părțile. Nu victimizează pe nimeni și ne tratează pe toți în mod egal.”

 

 

citește și...