”Sunt judecată pentru că am 11 copii cu 8 tați diferiți. Nu-mi pasă, am motivele mele”. Povestea femeii care a dat naștere la 11 copii de la opt bărbați diferiți

28.10.2022, 14:29

Acestei femei nu ar putea să nu-i pese ce cred oamenii despre faptul că copiii ei au opt tați diferiți, deoarece susține că asta înseamnă că copiii ei vor avea întotdeauna tați în cazul în care se întâmplă ceva tragic.

Mamele care au copii cu mai mulți tați s-au confruntat adesea cu un stigmat din partea celorlalți – dar o mamă spune că poate explica de ce este în regulă cu situația ei.

Phi, din Memphis, Tennessee, a dat naștere la 11 copii de la opt bărbați diferiți și a câștigat peste 90.000 de like-uri pe TikTok făcând videoclipuri cu numeroasa ei puzderie, transmite dailystar.co.uk.

“Sunt judecată pentru că am 11 copii cu 8 tați diferiți”

Cu toate acestea, nu i-a fost ușor în viața ei sentimentală, deoarece susține că bărbații îi spun mereu că nu se vor căsători cu ea din această cauză și că s-a săturat să fie nevoită să explice mereu  situația ei.

Dar într-un videoclip, care a obținut peste 139.000 de aprecieri, ea a dezvăluit de ce are atât de mulți tătici și cum plănuiește să aibă și mai mulți în viitor.

“Dacă aș avea 8 și 3 ar pleca sau ar muri, copiii mei tot ar avea 5 tați…”

Phi a spus: “‘Lasă-mă să-ți explic. Dacă ai unul și îi iei unul, rămâi cu zero, dar dacă ai opt și îi iei trei, tot ai cinci’.

‘Dacă aș avea un singur tătic și ar pleca sau ar muri, copiii mei ar rămâne fără tată, dar dacă aș avea 8 și 3 ar pleca sau ar muri, copiii mei tot ar avea 5 tați…”.

Phi a răspuns apoi telespectatorilor confuzi și a glumit că nu intenționează să se oprească, deoarece nu va fi fericită cu doar 11 copii.

Ea a spus: “Vreau să mai am încă 19, doar ca să ajung chiar și la 30”.

Phi a explicat, de asemenea, că de obicei găsește potențiali tați pe site-uri precum Craigslist, adăugând: “Dar asta s-a cam terminat acum, așa că de obicei postez pe Marketplace… sau dacă văd un panou publicitar gol, pun un anunț acolo. Nimic prea extrem, știi tu.

Dar telespectatorii au părut să aibă o altă perspectivă asupra stilului ei de viață și chiar au acuzat-o că a rămas însărcinată în mod deliberat pentru a putea trăi de pe urma statului.

Un utilizator a spus: “O dată este o greșeală. De două ori este o alegere. După aceea, este un obicei”.

La care, ea a răspuns: “Voi toți chiar faceți să pară o crimă.”

Cu toate acestea, o altă mamă cu nouă copii de la mai mulți tați i-a luat apărarea, scriind: “Nu, nu, nu: “Mama mea are 9. Spunem doar că a fost îndrăgostită de 9 ori”.

 

 

 

citește și...