“Am cheltuit 10.000 de lire sterline pe cadourile copiilor de Crăciunul trecut”. Povestea modelului Playboy care și-a răsfățat familia într-o fermă de un milion de dolari

12.12.2022, 13:40

Vedeta Playboy Sara Blake Cheek și-a răsfățat copiii de Crăciunul trecut, după ce modelingul a făcut-o milionară. Dar blondina vrea acum să-și învețe copiii cum să fie umili. “Crăciunul trecut am cheltuit aproximativ 10.000 de lire sterline pentru copii, familiile și prietenii noștri”.

O proprietară de salon de înfrumusețare devenită model Playboy care și-a răsfățat familia cu un Crăciun “nebunesc” anul trecut adoptă acum o abordare mai modestă pentru a-și învăța copiii cum să fie umili.

Sara Blake Cheek, mamă a patru copii, a cheltuit mii de dolari pe cadouri pentru cei dragi, răsfățându-se într-o fermă de un milion de dolari, transmite dailystar.co.uk.

“Am cheltuit 10.000 de lire sterline pe cadourile copiilor de Crăciunul trecut”

Ea a vrut să se bucure de un sezon festiv fastuos de neuitat, deoarece ea și soțul ei erau obișnuiți înainte să aibă doar 100 de lire sterline de cheltuit după plata facturilor.

Dar, chiar dacă mama este acum milionară după ce a câștigat bogății pe OnlyFans de când s-a alăturat în 2020, ea nu va avea parte de o repetare a Crăciunului abundent de anul trecut.

În schimb, ea vrea ca copiii ei să-i ajute pe cei care au mai multă nevoie în această iarnă.

“Ne-au rămas 100 de lire sterline după ce am plătit toate facturile”

Vorbind cu Daily Star, ea a spus: “Crăciunul trecut am cheltuit aproximativ 10.000 de lire sterline în cadouri pentru copii și familiile și prietenii noștri. Scopul pentru mine de data aceasta este mai mare. Vreau să dau fiecărui copil un buget și să le spun să aleagă  cadouri pentru copiii care nu se află în același loc în viață ca ei. Vreau ca ei să înțeleagă cât de fericită sunt să muncesc din greu pentru a le oferi lucruri și să văd zâmbetul de pe fețele lor. Asta face ca toată ura și critica să merite.”

Tânăra în vârstă de 31 de ani, care locuiește în Florida, a adăugat: “Oamenii mă întreabă adesea ce vor crede copiii mei despre slujba mea sau despre ceea ce fac pentru a-și câștiga existența atunci când vor crește. Dar cred cu adevărat că, arătându-le ceea ce am în inimă, nu va mai conta. A fost o perioadă în care soțul meu lucra ore suplimentare, era rar acasă și ne-au rămas 100 de lire sterline după ce am plătit toate facturile. Aveam o singură mașină și a trebuit să decidem ce cadouri puteam să ne luăm și pe ce alimente puteam economisi.”

Nu toată lumea i-a respectat alegerile profesionale, iar la începutul acestui an a fost exclusă din liga de fotbal a copiilor ei.

În ciuda acestui eșec, pasionata de sport plănuiește acum să își folosească averea pentru a-i sprijini pe alții mai puțin norocoși în luna decembrie. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a nu a mai cheltuit excesiv, vedeta a făcut totuși câteva achiziții extravagante.

Ea a spus: “Anul acesta m-am răsfățat cu soțul meu, am cumpărat un Chevy Silverado RST din 2022. Poate că la anul Moș Crăciun îmi va pune sub brad un Bentley Continental GT.”

 

citește și...