Un bărbat a murit după ce a ajuns la spitalul din Botoșani. Acesta acuza durere la un deget

10.12.2021, 20:36
Un bărbat a murit după ce a ajuns la spitalul din Botoșani. Acesta acuza durere la un deget

O simplă consultație s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat, în vârstă de 90 de ani, a murit după ce s-a prezentat la spitalul din Botoșani. Acesta acuza o durere la un deget. El este din comuna botoşăneană Nicşen. Specialiştii urmează să stabilească cu exactitate de ce a murit de fapt bătrânul.

Tragedie în Botoșani. Un bătrân de 90 de ani a ajuns la secţia de Primiri Urgenţe, cu dureri mari la un deget. La scurt timp a fost preluat și primea îngrijiri medicale, însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic decât să declare decesul acestuia, potrivit realitateadebotosani.net.

Potrivit Observator, bătrânul nu prezentase nicio urgenţă gravă în momentul sosirii, însă era cunoscut cu afecţiuni cronice.

Medicii au transmis că bărbatul de 90 de ani nu prezenta simptome care să necesite intervenție de urgență, dar că la scurt timp a intrat în stop cardio respirator.

Poliția din Botoșani face acum cercetări pentru a stabili cu exactitate care este cauza reală a morții bărbatului de 90 de ani.

Un pacient a murit după două săptămâni de la internare

Un alt bărbat de 58 a murit, în 2017, în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iași , din cauza unor dureri la degetul mare de la piciorul drept.

Bărbatul şi-a pierdut viaţa după aproape două săptămâni de la internare.

A mers la spital cu o problemă la un deget și a murit

Un alt treilea bărbat de 81 de ani a murit, în 2020, după ce a fost internat la spitalul judeţean din Brasov. Acuza dureri la un picior. Omul a ajuns cu un deget negrozat şi a fost operat, însă, după câteva zile le-a spus medicilor că respiră greu.

Familia a aflat că bărbatul a fost internat la ATI. Miercuri, rudele au fost anunţate că bătrânul a încetat din viaţă.

citește și...