Situație incredibilă la un spital Botoșani. O pacientă a sunat la 112 că nu o ajută nimeni să meargă la toaletă

16.09.2021, 15:52
Situație incredibilă la un spital Botoșani. O pacientă a sunat la 112 că nu o ajută nimeni să meargă la toaletă
Situație incredidilă la un spital Botoșani. O pacientă a sunat la 112 că nu o ajută nimeni să meargă la toaletă

Situație incredibilă la un spital din Botoșaniu. O pacientă care a ajuns la spital cu fractură la un picior a fost nevoită să sune la numărul de urgență 112 pentru că nimeni nu o ajuta să meargă la toaletă. Femeia respectivă era internată într-o zonă tampon din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoșani.

În vârstă de 79 de ani, femeia a ajuns la spital cu o fractură gravă la nivelul unui femur. Fiind nevoie de internare, aceasta a fost spitalizată, temporar, într-un salon de pe o secţie tampon, până la sosirea rezultatului la testul Covid-19, transmite Hotnews.

Pacienta respectivă nu se putea deplasa aproape deloc din cauza fracturii. la un moment dat, aceasta a avut nevoie să meargă la toaletă și a strigat după personalul de pe secție, însă nimeni nu i-a venit în ajutor. În disperare de cauză, femeia a apelat la numărul de urgență 112 unde a cerut ajutor pentru a merge la toaletă.

O pacientă a sunat la 112 că nu o ajută nimeni să meargă la toaletă. Ce au declarat reprezentanții spitalului din Botoșani

„Femeia a apelat serviciul 112 şi a precizat că ar avea piciorul luxat şi nu se ocupa nimeni de ea. A spus că era internată singură într-un salon, nu se poate deplasa şi dorea să meargă la toaletă, iar nimeni nu o băga în seamă”, a explicat un dispecer din cadrul serviciului de urgenţă. Ulterior, cadrele medicale de pe secţie au fost apelate de cei de la 112, iar femeia a primit ajutor de la personalul specializat.

Reprezentanţii unităţii sanitare unde a fost internată pacienta respectivă nu au comentat, în mod oficial, situaţia respectivă, precizând doar timpii de pe fişa de prezentare a pacientei.

citește și...