Un băietel de șase ani a strâns mii de lire sterline pentru a ajuta Ucraina. ”Spune că trebuie să facem mai mult”

09.03.2022, 13:04
Un băietel de șase ani a strâns mii de lire sterline pentru a ajuta Ucraina.  ”Spune că trebuie să facem mai mult”

Un băiețel de șase ani aleargă mai mult de un kilometru în fiecare zi, alături de bunica și părinții lui în scopuri caritabile. Micuțul își dorește să strângă cât mai mulți bani pentru oamenii din Ucraina. “Sunt extrem de mândră de el. Este un lucru frumos pe care să te concentrezi mai degrabă decât să fii îngrijorat sau consumat de ceea ce se întâmplă.”, spune mama copilului. Câți bani a strâns micuțul

Catherine Westell, din Swindon, a spus că fiul său a fost extrem de emoționat din cauza războiului din Ucraina și a decis să ajute refugiații care se confruntă acum cu momente dramatice.

„Spune că trebuie să facem mai mult, că oamenii au nevoie de ajutorul nostru”, a mărturisit mama acestuia, potrivit BBC.

Un băiețel de șase ani aleargă un kilometru în fiecare zi

De la începutul lunii, George parcurge un kilometru în fiecare zi, însoțit fie de părinți, fie de bunica sa.

„Un kilometru este uriaș pentru el, a împlinit doar șase ani în februarie”, a spus  Westell.

Câți bani a strâns micuțul

Micutul a strâns deja peste 14.000 de lire sterline. El a strâns banii pentru Crucea Roșie Britanică.

„Suma pe care  a strâns-o până acum este mare, dar la vârsta lui  nu înțelege ce reprezintă, așa că i-am defalcat și i-am spus că se strâng 450 de lire sterline de fiecare dată când aleargă 1 kilometru”.

 Micuțul va strânge și mai mulți bani

Mama copilașului, Catherine Westell, susține că micuțul va strânge și mai mulți bani pentru oameni, iar întreaga sumă va fi donată unei organizații care se ocupă cu fondurile.

„El spune că este uimitor, dar încă îmi spune că trebuie să facem mai mult, că oamenii încă au nevoie de ajutorul nostru.

Sunt extrem de mândră de el. Este un lucru frumos pe care să te concentrezi mai degrabă decât să fii îngrijorat sau consumat de ceea ce se întâmplă.”

 

 

 

citește și...